Skip to main content

Yaz seksi ipuçları: Bu yaz sansasyonel seks yapmanın 7 yolu

Yaz nihayet geldi ve beraberinde güneş ışığı, yaz sıcağı ve sıcak yaz seksi geliyor. Araştırmalar yaz aylarında cinsel dürtümüzün arttığını ve genellikle daha fazla seks yaptığımızı gösteriyor. Bilim insanları güneşin iyi hissettiren dopamin ve serotonin hormonlarının yanı sıra testosteron seviyelerini de artırarak daha mutlu ve azgın hissetmemizi sağladığını savunuyor.

Zaten sıcak ve terli hissediyorsanız, seks hakkında düşünmüyor olabilirsiniz, ancak bu sizi sansasyonel seks yapmaktan alıkoymamalıdır. Ateşimizi yükselten tek şey hava olmasa da, işte bu yaz sansasyonel seksin tadını çıkarmanıza yardımcı olacak 7 yaz seksi ipucu.

Yaz seksi ipucu 1: Duşta seksi deneyin

Duşta seks, hava kavurucu derecede sıcakken serinlemenin (veya ısınmanın) mükemmel bir yoludur. Duşta seksin mutlak favorilerimizden biri olması şaşırtıcı değil, çünkü cinsel deneyiminizi geliştirebileceğiniz pek çok farklı his var. İster suyun sırtınızdan aşağı damlamasına izin verin, ister sabunlanırken şehvetli dokunuşları yoğunlaştırın, ister karşılıklı uyarım için duş başlığını kullanın veya daha sonra yatak odasında bitirmeden önce duşta ön sevişme ile başlayın - duşta seks, sansasyonel yaz seksi için seçenekler listemizin başında yer alıyor.

Yaz seksi ipucu 2: Buz küpleriyle serinleyin

Oral seks sırasında henüz buz küpleri kullanmadıysanız, çok özel bir numarayı kaçırıyorsunuz demektir. Buz küpleri sadece ağzınızda yavaşça eriyip serinlemenize yardımcı olmakla kalmayacak, aynı zamanda buz küpünün soğuk hissi ağzınızın ve dudaklarınızın sıcaklığıyla birleştiğinde partnerinizin cinsel organlarından alacağınız zevki de artıracaktır. Ayrıca bir buz küpü alıp iç uyluklar veya boyun gibi erojen bölgelere sürerek en üst düzey ön sevişme deneyimini yaşayabilirsiniz. Bir adım daha ileri gitmek istiyorsanız, buz küplerinin tahrik edici etkisini artırmak için göz bağı da kullanabilirsiniz. Bir dahaki sefere sıcaklığın yükseldiğini hissettiğinizde, birkaç buz küpü alın ve partnerinizin tüylerini diken diken edin.

Yaz seksi ipucu 3: Seks oyuncağınızı soğutun

Sıcak hava dalgası sırasında serinlemenin en sevdiğimiz yollarından bir diğeri de bir kabı buz gibi suyla doldurmak (birkaç buz küpü de ekleyebilirsiniz) ve cam veya metal seks oyuncağınızı bir süre içinde soğumaya bırakmaktır. Kullanmadan önce soğutmak için yaklaşık 10 dakika buzdolabına da koyabilirsiniz. Partnerinize (veya kendinize) nüfuz ettiğinde seks oyuncağının serinliği heyecan verici hisler ve karıncalanma orgazmı sağlayacaktır.

Yaz seksi ipucu 4: Soğuk yiyecekler kullanın

En sevdiğiniz dondurmayı veya soğutulmuş krem şantiyi alın ve partnerinizin vücuduna sürün. Serinlik hissi vücuda çarptığında, partnerinize tatmin edici bir his verebilir, onu öperken ve yalarken nefesinizin sıcaklığını hissetmesine izin verebilirsiniz. Kadınlar için lütfen dondurma veya krem şantiyi vajina yakınına sürmemeye dikkat edin, çünkü şeker maya enfeksiyonlarına neden olabilir ve bu hiç kimse için eğlenceli değildir.

Yaz seksi ipucu 5: Yaratıcı olun

Misyoner pozisyonu sıcak bir yaz gününde biraz fazla "sıcak ve terli" hissettirebilir - iki bedenin üst üste olması sadece daha fazla vücut ısısı üretir. Belki de daha az fiziksel temas içeren bazı yeni pozisyonları denemenin zamanı gelmiştir. Ters cowgirl (kadının üstte yattığı ancak partnerinin ayaklarına baktığı pozisyon) ve doggy style (partnerlerden birinin öne eğildiği ve diğerinin arkadan aldığı pozisyon) bu yaz denenebilecek iki alternatif pozisyon olabilir.

Yaz seksi ipucu 6: Serin esintiyi hissedin

Kulağa basit gelebilir ama uyarılmış hissettiğinizde teninizde serin bir esinti hissetmenin tatmin edici bir yanı vardır. Bunaltıcı sıcaklarda seks sırasında serinlemekten daha iyi ne olabilir? İster geniş bir bahçeniz olsun, ister açık havada rahat bir yerde kendinizi şımartın, serin havanın cinsel deneyiminizi geliştirdiğini göreceksiniz. Açık havada seks yapamıyorsanız, bunun yerine bir pencere açabilir ve temiz havayı içeriye taşıyabilirsiniz.

Yaz seksi ipucu 7: Prezervatif kullanın

Bir yaz romantizmi planlıyorsanız, prezervatifleri bir kenara bırakıp prezervatifsiz bir randevuya çıkmak cazip gelebilir, ancak cinsel yolla bulaşan bir enfeksiyon veya hamilelik riskiyle uğraşmak kesinlikle yazınızı bitirmek isteyeceğiniz bir yol değildir. Ultra ince prezervatiflerimiz ve mükemmel boyutumuzla, neredeyse hiç prezervatif takmıyormuş gibi hissetmenin avantajına sahip olacaksınız, ancak hoş olmayan sürprizlerle karşılaşmayacaksınız.

Prezervatifleri şimdi satın alın

Mister Size
Daha fazla makale

İyi seks mükemmel olmak zorunda değildir

Şimdi okuyun

Doğum kontrol hapı - seks sırasında gerçekten eşit haklar mı?

Şimdi okuyun

Prezervatif ve kayganlaştırıcı: seks işte böyle saat gibi işliyor

Şimdi okuyun