Skip to main content

Öğrenciler için ücretsiz prezervatifler

Herkese ücretsiz prezervatif mi? Bu uygulama birçok ülkede uzun zamandır uygulanmaktadır. Fransa da kısa bir süre önce 26 yaşın altındaki herkesin eczanelerden ücretsiz prezervatif temin edebilmesine karar verdi. Bu siyasi kararın nedenlerinden biri de hızla artan cinsel yolla bulaşan hastalık vakalarıdır.

MISTER SIZE olarak bu istatistikler karşısında dehşete düştük ve Spondoms ile birlikte doğum kontrolü için prezervatif kullanımının önemine dikkat çekmek istiyoruz.

"Son yıllarda Almanya'da cinsel yolla bulaşan birçok hastalıktan kaynaklanan enfeksiyonların sayısı hızla artmıştır. Bu konuda çok endişeliyiz ve bu konuda bir şeyler yapmak istiyoruz " diyor Spondoms'un kurucularından Luis Gunga.

Bu nedenle şimdi Almanya'daki gençlerin prezervatiflere kolayca erişebilmelerini sağlamak ve onları güvenli doğum kontrolü konusunda eğitmek için birlikte çalışıyoruz. Bu nedenle bazı üniversite ve yüksekokullardaki öğrencilere geçen haftadan bu yana (3. hafta / 2023) ücretsiz MISTER SIZE prezervatifleri veriliyor. Kampanya, Wiesbaden'deki Rhein-Main Uygulamalı Bilimler Üniversitesi kampüsünde, her öğrencinin kullanabileceği ilk prezervatif dispenserinin açılmasıyla başladı. Bu hafta Lüneburg'daki Leuphana Üniversitesi ve Köln Deutz'daki TH Köln'de MISTER SIZE prezervatifleri içeren başka dispenserler kuruldu.

Ancak, prezervatif sadece yırtılmadığı veya kaymadığı takdirde uygun koruma sağladığından, söz konusu prezervatif dağıtıcısında 7 MISTER SIZE boyutunun tamamı temsil edilmektedir. Ayrıca, en iyi parçanıza hangi prezervatif boyutunun uyduğunu hızlı ve kolay bir şekilde ölçebileceğiniz bir Mister Size ölçüm bandı da vardır. Bu bir yandan gebeliği önleyici güvenliği artırırken, diğer yandan da prezervatiflerin rahatça takılmaları halinde takılma olasılıkları artmaktadır.

Genel olarak proje öğrenciler tarafından çok olumlu algılandı. Lüneburg Üniversitesi AStA'dan Max proje hakkında şunları söylüyor: "Projenin çok iyi karşılanacağını ve özellikle AStA tarafından düzenlenen birçok etkinlikte iyi bir şekilde kullanılacağını umuyoruz." Öğrenciler ayrıca MISTER SIZE prezervatiflerin farklı boyutlarda mevcut olmasından özellikle memnunlar, bu da gelecekte daha az aksilik yaşanmasına yol açacaktır.

MISTER SIZE prezervatiflerimiz hakkında öğrencilerden gelen harika geri bildirimlerden çok memnunuz ve heyecan verici işbirliği için Spondoms'a teşekkür etmek istiyoruz.

Üniversitelerinde uygun prezervatif bulamayan ve yine de doğru prezervatifle güvenli doğum kontrolü kullanmak isteyen herkes için, başlamanız için ucuz Mister Size deneme paketlerimiz var.

Mister Size deneme paketlerini şimdi keşfedin

Mister Size
Daha fazla makale

İyi seks mükemmel olmak zorunda değildir

Şimdi okuyun

Doğum kontrol hapı - seks sırasında gerçekten eşit haklar mı?

Şimdi okuyun

Prezervatif ve kayganlaştırıcı: seks işte böyle saat gibi işliyor

Şimdi okuyun