Skip to main content

Benim prezervatifim Mister Size.

Birçok prezervatif denemiş olan prezervatif kullanıcıları bize defalarca kendi prezervatiflerini MISTER SIZE'da bulduklarını söylüyorlar. Elbette bu bizi çok mutlu etti, bu nedenle daha fazla bilgi edinmek ve başkalarının da MISTER SIZE ile ilgili deneyimlerini öğrenmelerini sağlamak istedik: "Benim prezervatifim MISTER SIZE" kampanyasını başlattık.

MISTER SIZE kullanıcıları bize MISTER SIZE ile ilgili deneyimlerini yazabildiler ve karşılığında 36'lı MISTER SIZE paketi aldılar.

İşte sonuçlar ve test kullanıcılarından gelen geri bildirimler:

Yıllardır birlikteyiz ve çocuk istemiyoruz. Kız arkadaşım sağlık konusunda çok bilinçli ve kendini adamış bir vegan. Şimdiye kadar, prezervatiflerin üzerimde oldukça gevşek olması sorununu yaşadık. İkimiz de gerçekten bırakamadık çünkü prezervatifin kayması veya sperm sızdırması konusunda her zaman biraz endişeliydik. Ortak orgazm? Gerçekten zor.....! Kız arkadaşım Müller eczanelerinde MISTER SIZE'ı gördü ve hemen bu TEST SETİNİ getirdi. Artık ikimiz de 49 bedende gerçekten rahat hissediyoruz, hiçbir şey kaymıyor. Bu bizi gerçekten iyi hissettiriyor. Bu nedenle Mister Size sadece benim prezervatifim değil, gerçekten bizim prezervatifimiz.

Andreas, 38

Kendisi de bir anne olan favori influencer'larımdan biri MISTER SIZE'ı tanıtmıştı. Bence prezervatifler bizim için harika çünkü başka bir çocuk istiyoruz ama henüz değil. Ne yazık ki sevgilimin prezervatifle ereksiyon sorunu var ve bu hiç eğlenceli değil. Daha sonra MISTER SIZE'ı onun bedeninde denedik. Gerçekten fark yaratıyor. Prezervatifsiz hala en iyisi, ancak MISTER SIZE kesinlikle iyi bir çözüm. Boyutunda neredeyse hiç seçenek olmadığı için, MISTER SIZE sadece benim prezervatifim değil, bizim prezervatifimiz.

Celina, 31

İlişkilerim genelde çok uzun sürmüyor. Ayrıca doğum kontrol hapı aldığımda çok büyük yan etkiler yaşıyorum. Bu nedenle prezervatif benim için en doğru doğum kontrol yöntemi. Ne yazık ki, erkeklerden prezervatif kullanmak istemediklerini çünkü kanı daralttığını ve ereksiyon olamadıklarını duymaya devam ettim ve bu aslında doğru... Sonra bir arkadaşım bana MISTER SIZE'ı tavsiye etti. Ve gerçekten de, eğer prezervatifler uyuyorsa, prezervatifin evet ya da hayır olması çok daha az sorun oluyor. Dahası, gerçekten iyi hissettiriyorlar! Her ihtimale karşı yanımda her zaman birkaç beden bulundururum. İşte bu yüzden MISTER SIZE benim prezervatifim.

Sandra, 32 yaşında.

İki yıldır mutlu bir şekilde bekarım ve sürekli flört modundayım, ancak Durex ve Ritex prezervatifleri çok iyi oturmuyordu ve genellikle seks sırasında titreşimi öldürüyordu çünkü his orada değildi. Bir kadın prezervatif kullanmamız konusunda ısrar ettiğinde, bu durum beni oldukça rahatsız ediyordu. Sonra Lovoo'da Mister Size reklamını keşfettim ve en büyük bedende bir deneme paketi sipariş ettim ve 64 beden mükemmel bir şekilde oturdu. O zamandan beri, prezervatif kullanmak benim için artık bir sorun değil ve her ikisi de gerçekten iyi çalıştığı ve çok şehvetli olduğu için benim için prezervatifli veya prezervatifsiz fark etmiyor. Artık Mister Size olmadan yapamam, doğum kontrol hapı olsa bile, yoğun his olmadan yapmak zorunda kalmadan hala güvenli oynuyorum.

Ben, 29

Benim prezervatifim bay boyutunda! Bu sizin için de geçerli mi? O zaman bize ayrıntılı deneyiminizi yazın ve burada yayınlamamıza izin verin, biz de size teşekkür olarak bedeninize uygun 36'lı bir paket gönderelim.

Mister Size
Daha fazla makale

İyi seks mükemmel olmak zorunda değildir

Şimdi okuyun

Doğum kontrol hapı - seks sırasında gerçekten eşit haklar mı?

Şimdi okuyun

Prezervatif ve kayganlaştırıcı: seks işte böyle saat gibi işliyor

Şimdi okuyun