Skip to main content

En iyi 12 erotik yeni yıl kararı

Bu 12 fikirle, önümüzdeki 12 ay içinde seks hayatınızı canlandırabilirsiniz. Sadece her ay bir fikir seçin!

İşte yatakta daha fazla eğlence için en iyi 12 seksi Yeni Yıl kararımız:

  1. Daha fazla günaydın seksi: Rahatlatıcı bir gecenin ardından yeni bir güne başlamanın en iyi yolu nedir? Doğru - kalkmadan önce biraz seks. Bu şekilde, bu yıl çok daha fazla günün uyarıcı bir başlangıç yapmasını sağlayacaksınız!
  2. Uyumadan önce düzenli seks: Uyumadan önce orgazm olmak hem iyi bir gece uykusu hem de günün mükemmel bir şekilde bitmesini sağlar! Yeni yılda daha iyi bir gece uykusu istiyorsanız bu kararı uygulamakla kalmamalı, aynı zamanda ilişkinize daha fazla yakınlık da getirecektir.
  3. Son olarak doğru prezervatifleri deneyin:Doğru prezervatifle, neredeyse prezervatifsiz olmak gibi, partnerinizi çok daha fazla hissedebilir ve prezervatifin kayması konusunda endişelenmenize gerek kalmaz.
  4. Daha fazla öpücük: Yakınlık sadece yatak odasında başlamaz - vahşi öpüşmeler için daha fazla zaman ayırın. Belki de daha fazla bir şeye dönüşecektir.
  5. Artık bahane yok: Klasik bahaneler genellikle: "Çok yedim!", "Başım ağrıyor!" veya "Bugün işte çok fazla stres yaşadım!" - Muhtemelen bunu kendiniz de yaşamışsınızdır: Konu seksten kaçınmak olduğunda, bir bahane bulmak kolaydır. Ancak bunlar genellikle uyduruk bahanelerden başka bir şey değildir. Bu yıl bunlara bir son verin! Partnerinizle daha fazla ilgilenin ve dünyadaki en güzel ikincil şeyin tadını birlikte çok daha sık çıkarın.
  6. Daha fazla yeni şey deneyin: Örneğin özel bir oyuncağa ya da Kamasutra ile birkaç denemeye ne dersiniz? Kişisel bir kayganlaştırıcı veya masaj da aşk hayatınızı renklendirebilir. Pudingin kanıtı yemektedir - cesur olun!
  7. Daha fazla kucaklaşma: Partnerinizle çok daha samimi bir birlikteliğin tadını çıkarın - inisiyatif alın! Bu, ilişkinizi önemli ölçüde güçlendirebilir. Daha fazla yakınlık istiyorsanız, her zaman çıplak olmak zorunda değilsiniz - güzel bir film eşliğinde kanepede birbirinize sarılmak da güzeldir.
  8. Daha fazla öz sevgi: İhtiyaçlarınızın ihmal edilmediğinden emin olun. Her orgazm sağlığınız için iyidir, bu yüzden kendinizi bu zevkle daha sık şımartın - ister yalnız ister çift olarak!
  9. Daha fazla iltifat: Güzel bir sözden asla zarar gelmez ve ilişkinize ivme kazandırabilir. Partnerinize günde bir kez iltifat edin - buna değecektir!
  10. Soyunmayı öğrenin: "Daha fazla egzersiz" maddesi olmayan bir Yeni Yıl kararları listesi bulmak nadirdir. Bu durumda, örneğin direk dansı öğrenebilir ve spor ile erotizmi birleştirebilirsiniz. Zindeliğinizi geliştirmenin yanı sıra, yatak odasında daha fazla çeşitlilik de sağlayacaksınız.
  11. Romantik yemekler: Hiç partneriniz için sürpriz olarak lezzetli bir yemek hazırladınız mı? Romantik bir yemeğin özel bir nedeni olması gerekmez, örneğin mum ışığında bir akşam yemeği ile partnerinizi şaşırtabilirsiniz.
  12. Gardırobunuza çeki düzen verin: Kıyafetler de ilişkinizdeki erotizme katkıda bulunur, bu yüzden bu konuyu gerçekten ele almanın, eski aşk katillerini ayıklamanın ve yeni kıyafetler giymenin zamanı geldi. Kendinizi çekici bulursanız, bunu yayarsınız.

Daha fazla spor yapın, daha az sigara için, daha sağlıklı beslenin ...

Spor ve daha sağlıklı bir yaşam tarzı, Yeni Yıl kararları söz konusu olduğunda muhtemelen klasiklerdir. Ve muhtemelen hepsini daha önce uygulamaya çalışmışsınızdır. Ancak, elinizi vicdanınıza koyun - ne sıklıkla bunlara gerçekten bağlı kaldınız? Çoğu durumda, iyi niyetler tekrar denize atılmadan önce bir ay bile geçmez. Yemek yeme alışkanlığınız eski haline dönmüş ve egzersizi çoktan bırakmışsınızdır. Belki de Yeni Yıl kararlarınız tutacak kadar çekici değildi. Belki de bazı fikirlerimiz gerçekten eğlencelidir ve onları tutmakta daha az zorlanacaksınız. Sonuçta, seks hayatınızı canlandırmaya karar verirseniz, erotik maceralarla dolu heyecan verici bir zaman geçirme şansınızı artırırsınız.

Başka harika fikirleriniz varsa, bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Her zaman olduğu gibi: güvenliğe dikkat edin ve prezervatiflerinizi unutmayın.

Mister Size
Daha fazla makale

Prezervatifi düzgün takmak - can sıkıcı olmadan nasıl yapılır

Şimdi okuyun

Arkadaşlık+, birleşme, açık ilişki ve çok eşlilik - modern ilişki modellerinde ne var?

Şimdi okuyun

Ne kadar büyük ya da küçük olursa olsun - penisimi seviyorum

Şimdi okuyun