Skip to main content

Σεξ εναντίον Κορόνα - 7 συμβουλές κατά της πλήξης με κλείδωμα

Ο ιός Corona και οι συνέπειές του μας επιβαρύνουν αυτή τη στιγμή. Όχι μόνο εκεί που είναι η δράση(μεγάλος σεβασμός και ευχαριστίες σε όλους τους ανθρώπους στα νοσοκομεία και στο λιανικό εμπόριο! ), αλλά και κοινωνικά. Ξαφνικά να μην πηγαίνουμε στη δουλειά(ναι!), να μην συναντάμε φίλους(χμφ) και κατά προτίμηση να μην βγαίνουμε καθόλου, αν δεν χρειάζεται(ουπς). .. Αυτό είναι λογικό και σημαντικό, χωρίς καμία αμφιβολία! Αλλά και αρκετά. Όμορφη. Εξαντλητικό. Τα πνεύματα είναι τεταμένα, το Facebook και το Instagram έχουν ήδη παιχτεί τουλάχιστον δύο φορές(αφήστε με ήσυχο με τον τέταρτο γιο!) και στη συνεργασία μας έχουμε μιλήσει τώρα περισσότερο μεταξύ μας μέσα σε μία εβδομάδα από ό,τι τα τελευταία χρόνια μαζί. Αλλά ούτε εμείς έχουμε όρεξη για σεξ. Ήρθε λοιπόν η ώρα να κάνετε κάτι γι' αυτό - με τις επτά συμβουλές μας για το σεξ κατά της πλήξης:

Πειραματιστείτε με χαρά - με σεξουαλικά παιχνίδια ...

Ίσως είστε ένα από εκείνα τα ζευγάρια που παρήγγειλαν από περιέργεια μερικά ερωτικά παιχνίδια, περιορισμούς ή ακόμη και μια κούνια αγάπης. Αλλά πλέον έχουν μια παρόμοια συναρπαστική ζωή με τα CD του Aaron Carter και τα παλιά φορολογικά έγγραφα: κάπου σε ένα συρτάρι ή στο υπόγειο σε ένα χαρτόκουτο. Τώρα είναι η τέλεια ευκαιρία να τα ξεπακετάρετε ξανά και να ανακαλύψετε τις πλήρεις δυνατότητές τους. Χρησιμοποιήστε λοιπόν τον επιπλέον χρόνο για μερικά διασκεδαστικά πειράματα με τα παιχνίδια σας. Γιατί εκτός από τον χαρούμενο ενθουσιασμό στην κοινή διάθεση για προσπάθεια, υπάρχουν και θερμές και ευχάριστες κορυφώσεις. Και αυτά είναι ιδιαίτερα καλά στο κλείδωμα.

Δεν έχετε καθόλου σεξουαλικά παιχνίδια; Στη συνέχεια, απλά αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί στο συνεργαζόμενο κατάστημά μας και παραγγείλτε τα αγαπημένα σας: www.vinico.com

Εμπνευστείτε - από podcasts για το σεξ

Εκτός από το Netflix, το YouTube και τα συναφή, τα podcast είναι μια καλή ιδέα για την ανακούφιση από την πλήξη. Φυσικά, αυτό ισχύει και για ό,τι έχει σχέση με το σεξ - π.χ. με το podcast "Oh, Baby" της Isa και της Maya. Απλά δοκιμάστε μερικά προγράμματα και δείτε ποια σας ταιριάζουν. Το σπουδαίο είναι ότι τα podcasts δεν είναι μόνο εμπνευσμένα και σας δίνουν νέες ιδέες. Γενικά σας κάνουν πιο ανοιχτούς στο να μιλάτε για το σεξ. Ποιος ξέρει, ίσως ακούγοντάς τα μαζί, να σας ξυπνήσουν ακόμη και μία ή δύο επιθυμίες για τις οποίες απλά δεν ήταν ποτέ η κατάλληλη στιγμή. Ακολουθεί μια δοκιμαστική οδήγηση, αν το επιθυμείτε και οι δύο.

Δοκιμάστε νέες στάσεις στο σεξ - για να παραμείνετε σε φόρμα και ισορροπία

Όταν ξαφνικά καθόμαστε στον πισινό μας πολύ περισσότερο από το συνηθισμένο λόγω του κλειδώματος, είναι εύκολο να γκρινιάζουμε από τη συσσωρευμένη ενέργεια. Τι θα λέγατε λοιπόν για λίγη άσκηση για να εξισορροπήσετε την κίνηση; Αυτό δεν είναι εφικτό μόνο με ασκήσεις γυμναστικής και γιόγκα, αλλά και με τις σωστές στάσεις στο σεξ. Κάποιες από αυτές φέρνουν πραγματικά τους μυς σας σε φόρμα και ωθούν την αντοχή σας. Για παράδειγμα, τι γνώμη έχετε για το όρθιο σεξ ή το "παθιασμένο καροτσάκι"; Ή απλά δοκιμάστε μια νέα στάση από το Κάμα Σούτρα κάθε μέρα. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή και θα κάνετε διπλή χάρη στο σώμα σας.

Τρώει ο ένας τον άλλον - στο "βρώμικο δείπνο".

Πότε ήταν η τελευταία φορά που είχατε ένα ρομαντικό δείπνο - με μυρμήγκιασμα στο στομάχι και ανατριχίλα ενώ η συζήτηση γίνεται σιγά σιγά όλο και πιο οικεία; Αυτό μπορείτε να το κάνετε ακόμα και σήμερα και μάλιστα από το σπίτι σας! Εντάξει, τα πιάτα ζυμαρικών μπορεί να είναι λίγο δύσκολα αυτή τη στιγμή, αλλά όπως λένε: η ανάγκη είναι η μητέρα της εφεύρεσης. Και αν όχι, υπάρχουν πολλές υπέροχες ιδέες σε ιστότοπους συνταγών όπως το chefkoch.de.

Και για να ξεκινήσετε γρήγορα το ρομαντικό σας ραντεβού, κάντε το ένα "βρώμικο δείπνο": ντυθείτε σαγηνευτικά, κατευθύνετε τη συζήτηση προς μια ερωτική κατεύθυνση όσο πιο συχνά γίνεται, πλησιάστε όσο πιο κοντά γίνεται. Απολαύστε το παιχνίδι με τη φωτιά και μην ανησυχείτε αν κάτι μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση. Στη συνέχεια, γελάστε μαζί γι' αυτό, το οποίο μπορεί επίσης να είναι υπέροχο. Και όταν τελικά νιώσετε ότι θέλετε επιδόρπιο, απλά φάτε ο ένας τον άλλον.

Απολαύστε σεξ χωρίς να αγγίζετε - με τηλεφωνικό σεξ, συνομιλίες και βιντεοκλήσεις

Όταν δεν μπορείτε να βλέπετε ο ένας τον άλλον ως ζευγάρι, η κοινωνική απόσταση πονάει διπλά. Υπάρχουν όμως και άλλες λύσεις για να απολαύσετε μερικές ευχάριστες στιγμές. Για παράδειγμα, το παλιό καλό τηλεφωνικό σεξ, το οποίο δυστυχώς έχει την αδικαιολόγητη φήμη ότι είναι μια άθλια νυχτερινή τηλεοπτική διαφήμιση. Επειδή μπορεί όχι μόνο να είναι πραγματικά καυτό, αλλά και να προωθεί την εγγύτητα στη συνεργασία. Ή μπορείτε να επωφεληθείτε από τις χαρές του ψηφιακού κόσμου και να κανονίσετε μια βιντεοκλήση. Ακόμα και οι καθαρές συζητήσεις μπορούν να είναι πολύ διεγερτικές, επειδή τότε απαιτείται η φαντασία σας και έχετε λίγο χρόνο να γίνετε δημιουργικοί ενώ γράφετε. Απολαύστε αυτές τις στιγμές που το άγγιγμα μεταξύ σας απαγορεύεται. Γιατί θα δείτε: Όταν τελειώσει επιτέλους ο χρόνος αναμονής και μπορέσετε να δείτε ο ένας τον άλλον, το σεξ θα είναι ακόμη πιο εκρηκτικό από το συνηθισμένο.

Ακόμη και αν ζείτε μαζί, το τηλεφωνικό σεξ και οι καυτές συνομιλίες μέσω του Messenger μπορεί να είναι εμπλουτιστικές. Είτε πρόκειται για την κουζίνα και την κρεβατοκάμαρα, είτε για το γραφείο και το σαλόνι, είτε ακόμη και από τον κήπο ή το μπαλκόνι, εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Απλά δοκιμάστε το! Και το καλύτερο: αν δεν αντέχετε άλλο, δεν χρειάζεται να περιμένετε, αλλά μπορείτε να πάτε κατευθείαν στο φυσικό μέρος.

Προτιμάτε να ξεκινήσετε αμέσως; - Τότε παίξτε πορνό!

Δεν μπορείτε να σκεφτείτε πολλά να πείτε, το γράψιμο δεν είναι ούτως ή άλλως το φόρτε σας και προτιμάτε να ξεκινήσετε αμέσως; Στη συνέχεια, πηγαίνετε στο διαδίκτυο και αναζητήστε μερικές ταινίες πορνό που μπορείτε να παίξετε. Μπορεί να είναι πολύ αστείο, αλλά και πολύ καυτό, αν βρείτε τις κατάλληλες ταινίες για εσάς. Ίσως με μερικές εμπνεύσεις για την ερωτική σας κούνια!

Απλά να είστε προσεκτικοί: όπως πιθανώς γνωρίζετε, η πραγματική ερωτική ζωή μοιάζει πολύ διαφορετική από ό,τι στο πορνό. Και αυτό που φαίνεται τόσο εύκολο στην οθόνη μπορεί μερικές φορές να πάει πολύ στραβά. Γι' αυτό είναι καλύτερο να επιλέγετε μόνο πράγματα για τα οποία μπορείτε να γελάσετε μαζί αν πάνε στραβά.

Αφήστε την τύχη να αποφασίσει - με κύβους αγάπης ή μια εφαρμογή

Γνωρίζετε αυτά τα ζάρια αγάπης που αποφασίζουν τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια; Και πάντα τα θεωρούσατε περισσότερο ως ένα αστείο gadget που κανείς δεν χρειάζεται πραγματικά; Λοιπόν, τώρα ήρθε η ώρα να τα δοκιμάσετε. Επειδή μπορεί να είναι πραγματικά αρκετά διεγερτικό να σας λένε τι να κάνετε με αυτόν τον τρόπο. Και ποτέ δεν ξέρεις τι(ή ποιος - χίχι) έρχεται. Θα εκπλαγείτε. Και όταν τα πράγματα αγριέψουν, μπορείτε να αφήσετε γρήγορα τα ερωτικά ζάρια στην άκρη και να αναλάβετε εσείς τη σκηνοθεσία.

Αν δεν έχετε ζάρια στη διάθεσή σας, μπορείτε να δοκιμάσετε εφαρμογές όπως το "SexRoulette" ή το "Sex games for couples". Αυτό σας δίνει λίγο μεγαλύτερο εύρος και μπορείτε να ορίσετε προτιμήσεις. Απλά δείτε τι σας αρέσει περισσότερο.

Οι συμβουλές μας για το σεξ σας έκαναν περίεργους; Τότε προχωρήστε και απολαύστε αισθησιακές και συναρπαστικές στιγμές! Πείτε μας ποιες είναι οι αγαπημένες σας ιδέες. Και αν έχετε τις δικές σας προτάσεις, μη διστάσετε να μας στείλετε ένα email στο info(at)mister-size(dot)com. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι!

Mister Size
Περισσότερα άρθρα

Τοποθέτηση προφυλακτικού σωστά - πώς να το κάνετε χωρίς να είναι ενοχλητικό

Διαβάστε τώρα

Φιλία+, μπερδέματα, ανοιχτή σχέση & πολυγαμία - τι συμβαίνει με τα σύγχρονα μοντέλα σχέσεων;

Διαβάστε τώρα

Δεν έχει σημασία πόσο μεγάλο ή μικρό - αγαπώ το πέος μου

Διαβάστε τώρα