Skip to main content

Δεν έχει σημασία πόσο μεγάλο ή μικρό - αγαπώ το πέος μου

Ναι, το κίνημα της θετικότητας του σώματος έχει κάνει πολύ καλό τα τελευταία χρόνια: Επειδή ενθαρρύνει τις γυναίκες να στέκονται στο σώμα τους - ανεξάρτητα από το αν είναι χοντρές ή αδύνατες, με δέρμα φλοιού πορτοκαλιού ή χωρίς, με ή χωρίς μακιγιάζ. Το πιο σημαντικό είναι να είστε ο εαυτός σας και να μην ντρέπεστε γι' αυτό. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να είναι: Όλοι είναι αξιαγάπητοι, με τον δικό τους προσωπικό τρόπο. Και αγαπητοί άνδρες: Ό,τι ενθαρρύνει θετικά τις γυναίκες είναι καλό και για εσάς. Γιατί φυσικά και συγκρίνουμε. Αυτό ισχύει όχι μόνο για τους μυς των χεριών μας και τους (ίσως όχι ή μόνο εν μέρει) κοιλιακούς μας, αλλά κυρίως για ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος του σώματος που μας δίνει μεγάλη ευχαρίστηση και μερικές φορές, δυστυχώς, και δύσκολες σκέψεις. Έτσι καταλήγουμε πάντα στην παροιμιώδη "σύγκριση με το πουλί" - όπου είναι πολύ εύκολο να αισθανόμαστε άσχημα. Αλλά περιμένετε ένα λεπτό! Γιατί;

Το θέμα με τον μέσο όρο: Ποιο μήκος πέους είναι πραγματικά φυσιολογικό;

Στο διαδίκτυο μπορούμε εύκολα να μάθουμε πού είναι ο μέσος όρος μήκους για το καλύτερο κομμάτι σε αυτή τη χώρα - και αν είμαστε κάτω από αυτό, γρήγορα νιώθουμε ηλίθιοι. Αυτό είναι ανοησία, φυσικά, επειδή ο μέσος όρος είναι ο μέσος όρος: ένα αντίστοιχο ποσοστό των ανδρών ΠΡΕΠΕΙ να είναι κάτω από αυτόν, διαφορετικά η αρχή δεν θα λειτουργούσε καθόλου. Έτσι, αν είστε κάτω από το μέσο όρο, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ένα μεγάλο ποσοστό άλλων ανδρών αισθάνεται το ίδιο. Είναι αυτός πραγματικά λόγος να ντρέπεστε; Απολύτως όχι! Παρεμπιπτόντως, το μέσο μήκος του πέους στη Γερμανία είναι 13,12 εκατοστά όταν είναι σε στύση - το οποίο είναι περισσότερο από σημαντικά μικρότερο από το μήκος του πέους των περισσότερων ηθοποιών πορνό. Και ούτως ή άλλως, σε σύγκριση με αυτούς, εμείς συνήθως περνάμε το μικρότερο μέρος του κονταριού, γι' αυτό και συχνά έγιναν καλλιτέχνες εξ αρχής. Αλλά αν δεν στοχεύετε σε μια καριέρα ως πορνοστάρ, ένα μικρότερο πέος είναι απολύτως εντάξει - και συχνά ακόμη και πολύ πιο άνετο. Ένα μήκος 10 cm ή περισσότερο είναι απολύτως φυσιολογικό. Διαφορετικά, μπορείτε επίσης να κάνετε υπέροχο σεξ με ένα μικρότερο πέος. Και να ντρέπεστε γι' αυτό; Απολύτως όχι!

Το μέσο πέος γίνεται όλο και μεγαλύτερο

Σε μια ολοκληρωμένη μελέτη που βασίστηκε σε δεδομένα 55761 ανδρών από μελέτες που διεξήχθησαν μεταξύ 1942 και 2021, ερευνητές του φημισμένου Πανεπιστημίου του Στάνφορντ διαπίστωσαν ότι το μέσο μήκος του πέους σε στύση έχει αυξηθεί από 12,19 εκατοστά σε 15,24 εκατοστά, δηλαδή κατά περίπου 25%, τα τελευταία 29 χρόνια. Η αύξηση αυτή θα μπορούσε να οφείλεται σε περιβαλλοντικούς παράγοντες όπως οι χημικοί ρύποι, η ανθυγιεινή διατροφή και η έλλειψη άσκησης. Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον Μάικλ Άιζενμπεργκ, προειδοποιούν ότι οι αλλαγές αυτές μπορεί να επηρεάσουν την αναπαραγωγική υγεία και θα πρέπει να διερευνηθούν περαιτέρω για να κατανοηθεί ο αντίκτυπος των εξωτερικών περιβαλλοντικών παραγόντων στην ανθρώπινη ανάπτυξη.

Η παγίδα της τελειότητας: είμαστε σχεδόν πάντα δυσαρεστημένοι με τον εαυτό μας

Εντάξει, ίσως ζηλεύετε τους άλλους επειδή έχουν μεγαλύτερο ή καλύτερο πέος. Αυτό είναι απολύτως εντάξει αν θέλετε να ζηλεύετε. Αλλά δεν χρειάζεται, γιατί το θέμα είναι ότι, ανεξάρτητα από το πώς μοιάζει το πέος μας ή οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματός μας, πάντα θα βρίσκουμε κάτι που δεν μας αρέσει. Ακόμη και τα σούπερ μοντέλα, που φαίνονται απολύτως τέλεια στα μάτια πολλών, βλέπουν συνεχώς προβληματικές περιοχές πάνω τους. Έχουμε κάτι σαν ενσωματωμένο μηχανισμό που αναζητά αυτόματα το ελάττωμα. Και αν κοιτάξετε αρκετά, θα βρείτε πάντα ατέλειες που δεν χρειάζεται να είναι ατέλειες. Έτσι, σταματάει μόνο όταν σταματήσετε να ανησυχείτε γι' αυτό. Και τώρα είναι μια πολύ καλή στιγμή για να το κάνετε. Οπότε υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και καλύτερα να είστε περήφανοι για αυτό που έχετε! Συνειδητοποιήστε τακτικά ότι δεν είναι το σώμα μας αυτό που καθορίζει αν είμαστε ευτυχισμένοι - είναι η στάση μας και, με τη σειρά της, οι σκέψεις μας. Το πώς νιώθουμε για τον εαυτό μας είναι στα χέρια μας. Αυτό είναι ένα από τα μεγάλα μυστικά της ευτυχίας. Ακούγεται καλό, έτσι δεν είναι;

Τρεις πεποιθήσεις για εσάς και το πέος σας

Για να σας βοηθήσουμε να πιστέψετε περισσότερο στον εαυτό σας και στο πέος σας στο μέλλον, θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας τρεις σημαντικές σκέψεις. Μπορεί να βρείτε τις πεποιθήσεις του πέους λίγο περίεργες, κανένα πρόβλημα. Παρόλα αυτά, διαβάστε τα εν συντομία και μόνο στη συνέχεια κρίνετε. Γιατί όσο σας βοηθάει να νιώσετε καλύτερα, μπορεί να είναι λίγο περίεργο. Προχωρήστε λοιπόν!

  1. Το πέος σας είναι μοναδικό και σίγουρα υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά του πέους σας που σας έχουν κάνει να αναρωτιέστε αν είναι φυσιολογικά: Για παράδειγμα, εκτός από το μέγεθός του, μπορεί να έχει μια καμπυλότητα, ίσως να είναι λίγο πιο παχύ ή να φαίνεται λίγο λεπτό. Τέτοιες ιδιαιτερότητες μερικές φορές φαίνονται παράξενες - ειδικά όταν πρόκειται για το καλύτερο μέρος, όπου δεν ξέρουμε πραγματικά πώς μοιάζει σε άλλους άντρες. Αλλά το γεγονός είναι ότι, όπως κι εμείς, κάθε πέος είναι διαφορετικό. Και αυτό σημαίνει ότι το πέος σας είναι μοναδικό. Κανείς άλλος στον κόσμο δεν έχει πέος ακριβώς σαν αυτό. Αυτό από μόνο του είναι πολύ καλό και σίγουρα αρκετός λόγος για να αισθάνεστε καλά γι' αυτό. Γι' αυτό να είστε περήφανοι για το μοναδικό σας πέος!
  2. Το πέος σας είναι αξιολάτρευτο και αν είστε σε σχέση, ο σύντροφός σας σίγουρα θα συμπαθήσει το πέος σας. Πριν αρχίσετε να ανησυχείτε και να αισθάνεστε άσχημα για τις αμφιβολίες σας, παρακαλώ διευκολύνετε τον εαυτό σας για μια φορά: πιστέψτε την (ή τον)! Το πέος σας είναι μια χαρά έτσι όπως είναι - και αν ξέρετε πώς να χειρίζεστε ο ένας τον άλλον, θα κάνετε φανταστικό σεξ. Δεν πρέπει να το διακινδυνεύετε αυτό με ψεύτικες αυτοαμφιβολίες, αλλά απλώς να το απολαμβάνετε. Το πέος σου είναι αξιολάτρευτο. Και έχετε έναν συνεργάτη που έχει αναγνωρίσει ακριβώς αυτό. Στην απίθανη περίπτωση που δεν της αρέσει το πέος σου, ίσως είναι απλά λάθος για σένα. Εσείς το κρίνετε καλύτερα, αλλά μπορείτε να είστε σίγουροι: υπάρχουν γυναίκες που τους αρέσει το πέος σας. Αυτό είναι υπόσχεση! Και θα πρέπει οπωσδήποτε να το κάνετε αυτό μόνοι σας. Εξάλλου, είστε μια πολύ καλή ομάδα που ελπίζουμε ότι θα περάσετε πολλές ακόμα υπέροχες στιγμές μαζί.
  3. Τοπέος σας είναι αυτό που εσείς το κάνετε. Εντάξει, ακούγεται λίγο κοινότυπο... Αλλά στην πραγματικότητα δεν έχει τόσο σημασία το μέγεθος όσο η σωστή τεχνική. Με έναν τεράστιο πούτσο μπορείτε να μπλέξετε γρήγορα σε μπελάδες αν δεν ξέρετε πώς να τον χρησιμοποιήσετε - και με ένα μικρό πέος μπορείτε να προκαλέσετε υπέροχα συναισθήματα στον σύντροφό σας αν είστε έξυπνοι με αυτό και χτυπήσετε ακριβώς τα σωστά σημεία. Έτσι, οι βασικές σωματικές απαιτήσεις ποικίλλουν, αλλά οι πιθανότητες για φανταστικό σεξ είναι για όλους. Δεν θέλετε να τους καταστρέψετε με άσχημα συναισθήματα, έτσι δεν είναι; Ξεκινήστε λοιπόν αντί να σπάτε το κεφάλι σας για το τίποτα! Μιλώντας για τεχνική: Ο καθένας μπορεί να την μάθει. Επομένως, εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς τι θα κάνετε με το πέος σας - ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο ή μικρό είναι ή αν έχει καμπυλότητα. Είναι καλύτερο να ξεκινήσετε το συντομότερο δυνατό. Τότε σύντομα θα μπορείτε να απολαμβάνετε την πρόοδό σας όταν το σεξ γίνεται πραγματικά καυτό.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για τις τρεις πεποιθήσεις μας; Είστε μαζί μας; Η συμβουλή μας: Ενημερώστε τον εαυτό σας για αυτά κάθε τόσο και μην τα αφήνετε να σας καταβάλλουν. Αντίθετα, απολαύστε φανταστικό σεξ! Φυσικά, μπορείτε να εμπιστευτείτε το MISTER SIZE για το σωστό μέγεθος προφυλακτικού, όπως πιθανώς γνωρίζετε ήδη. Επειδή με τα προφυλακτικά μας, όλα ταιριάζουν ακριβώς στο μέγεθος του πέους σας. Αυτό είναι που το κάνει πραγματικά διασκεδαστικό.

Η θετικότητα του σώματος στα καλύτερά της - ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το τέλος

Ένα κάπως χοντροκομμένο και ταυτόχρονα πολύ εντυπωσιακό παράδειγμα body positivity ή penis posivity μας άφησε ο αείμνηστος καλλιτέχνης Albrecht Becker. Στην εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία, φυλακίστηκε για την ομοφυλοφιλία του και ανακάλυψε αναπάντεχα την ευχαρίστηση του πόνου στο τατουάζ. Αυτό παρέμεινε και μετά την αποφυλάκισή του και κάποια στιγμή έκανε τατουάζ σε όλο του το σώμα. Το οποίο από μόνο του είναι αρκετά γενναίο. Κάποια από τα τατουάζ δεν ήταν απολύτως επιτυχημένα, αλλά ο ίδιος τα υποστήριξε - ακόμη και όταν στα γηρατειά πήραν δυσδιάκριτα σχήματα και ολόκληρο το σώμα του φαινόταν μαύρο. Και όχι μόνο αυτό: ο Μπέκερ ήταν πολύ πειραματικός συνολικά και κάποια στιγμή σκέφτηκε ότι τα μπαλάκια του θα μπορούσαν να είναι λίγο μεγαλύτερα. Έτσι έκανε σταδιακά ένεση παραφίνης στους όρχεις του, μια ουσία που χρησιμοποιούν οι γιατροί για αισθητικές επεμβάσεις. Στο τέλος, άντλησε τέσσερα λίτρα παραφίνης στο σώμα του και αυτή όχι μόνο παρέμεινε στην προκαθορισμένη θέση της, αλλά μετανάστευσε και τελικά τυλίχθηκε γύρω από το πέος του. Έγινε ένα μάλλον κακοσχηματισμένο εξόγκωμα και δεν μπορούσε πλέον να χρησιμοποιηθεί με τη συμβατική έννοια. Αντί όμως να κρύψει αυτό το μέρος του σώματός του από ντροπή, ο Μπέκερ έδειξε ανοιχτά το πέος του και έτσι έγινε ο εξαιρετικός καλλιτέχνης ως τον οποίο τον θυμόμαστε σήμερα. Αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι πρέπει να τον μιμηθείτε. Ούτε εσείς χρειάζεται απαραίτητα να βρείτε αυτό που έκανε όμορφο - οπότε είναι προτιμότερο να αφήσετε το καλύτερο κομμάτι σας ως έχει. Αλλά το γεγονός ότι είχε τα κότσια να στέκεται πάντα μόνος του είναι απολύτως σπουδαίο. Και μπορεί να αποτελέσει έμπνευση και ενθάρρυνση για εμάς στο μέλλον, σε εκείνες τις στιγμές που αμφιβάλλουμε για το σώμα μας.

Mister Size
Περισσότερα άρθρα

Το καλό σεξ δεν χρειάζεται να είναι τέλειο

Διαβάστε τώρα

Το χάπι - πραγματικά ο σωστός τρόπος για να επιτευχθεί η ισότητα στο σεξ;

Διαβάστε τώρα

Προφυλακτικά και λιπαντικό - ώστε το σεξ να πηγαίνει ρολόι

Διαβάστε τώρα