Skip to main content

Γιατί στις γυναίκες και τις πορνοστάρ αρέσουν τα μικρά πέη

Γιατί στις γυναίκες και τις πορνοστάρ αρέσουν τα μικρά πέη; Σε αυτό το άρθρο θα μάθετε τους καλούς λόγους αλλά και γιατί πολλά αρχαία αγάλματα έχουν "μικρά" πέη.

Αν είστε περίεργοι, διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα.

Τα μικρά πέη μπορεί να είναι πιο ευχάριστα κατά τη διάρκεια μιας πίπας

Τα μικρά πέη μπορεί να είναι πιο απολαυστικά κατά τη διάρκεια μιας πίπας από ό,τι τα μεγάλα πέη. Ακριβώς όπως και στον κόλπο, υπάρχει μόνο περιορισμένος χώρος στο στόμα. Με τα μικρά πέη, δεν χρειάζεται να ανοίξετε το στόμα σας τόσο πολύ, δεν χρειάζεται να είστε τόσο προσεκτικοί με τα δόντια σας και το αντανακλαστικό του φίμωσης είναι λιγότερο πιθανό να ενεργοποιηθεί.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σε πολλές γυναίκες και ακόμη και σε πορνοστάρ αρέσουν τα μικρά πέη.

Τα μικρά πέη χτυπούν το σημείο G

Επειδή το πέος είναι μικρότερο, μπορεί να διεισδύσει σε μια εντελώς διαφορετική γωνία. Αντί να σφυροκοπά τον τράχηλο και τη μήτρα (θα αναφερθούμε σε αυτό σε ένα λεπτό), ένα μικρό πέος χτυπά στο σημείο G ή κοντά σε αυτό. Αυτό βοηθάει στο να φτάσουν οι γυναίκες ευκολότερα σε οργασμό.

Φυσικά, η σωστή σεξουαλική στάση για τους άνδρες με μικρά πέη είναι σημαντική για τη γωνία εισόδου.

Τα μικρά πέη δεν προσκρούουν στον τράχηλο της μήτρας ή στη μήτρα.

Αυτό μπορεί να είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα όταν κάνετε σεξ με έναν άνδρα με μεγάλο πέος. Όταν δεν είναι διεγερμένος, ο κόλπος έχει κατά μέσο όρο μήκος μόνο 6 έως 13 εκατοστά και το κολπικό άνοιγμα έχει πλάτος περίπου 2,7 έως 3,7 εκατοστά.

Όταν διεγείρεται, ο κόλπος μπορεί να γίνει έως και διπλάσιος σε μήκος, δηλαδή 12 έως 26 cm, και το κολπικό άνοιγμα είναι επίσης τεντωμένο, αλλά σε κάποιο σημείο σταματά.

Εάν το πέος υπερβαίνει κατά πολύ αυτές τις διαστάσεις, μπορεί μερικές φορές να είναι πολύ επώδυνο για τις γυναίκες.

Οι άνδρες με μικρά πέη έχουν καλύτερη δουλειά με τα χέρια και το στόμα

Αν το πέος υπολείπεται των διαστάσεων του κόλπου που αναφέρθηκαν παραπάνω και τότε ίσως τελικά δεν είναι αρκετή η πίεση και η τριβή για τις γυναίκες, είναι συχνό φαινόμενο οι άνδρες με μικρά πέη να έχουν εκπαιδεύσει τις άλλες τους δεξιότητες.

Συχνά έχουμε ακούσει ότι οι άνδρες με μεγάλα πέη βασίζονται μόνο στο μέγεθός τους και δεν έχουν καμία τεχνική. Συχνά μάλιστα παραμελούν τα προκαταρκτικά και τα afterplay με τα χέρια και το στόμα τους.

Οι άνδρες με μικρά πέη έχουν συχνά κατακτήσει αυτές τις δεξιότητες και τις χρησιμοποιούν για να φέρουν τις συντρόφους τους στην κορύφωση.

Μικρά πέη για λιγότερη πίεση αλλά περισσότερη σκληρότητα

Τα μεγαλύτερα πέη χρειάζονται φυσικά περισσότερο αίμα για να σκληρύνουν σε σχέση με τα μικρά πέη. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στο να είναι τα μεγάλα πέη λιγότερο σκληρά από τα μικρά πέη.

Αυτή η διαφορά παρατηρείται φυσικά και από τις γυναίκες. Ακόμα και οι ηθοποιοί πορνό, που συχνά δουλεύουν με μεγαλύτερα διαμετρήματα, έχουν ήδη δηλώσει ότι απολαμβάνουν περισσότερο τα μικρότερα, πιο σκληρά.

Τέλειος συνδυασμός - συμπαγής κόλπος, πολύ συμπαγές πέος

Όπως πάντα, όμως, πρόκειται και για ένα θέμα συμβατότητας. Μια γυναίκα με μικρότερο, κοντύτερο κόλπο θα προτιμήσει σίγουρα έναν άνδρα με στενότερο, κοντύτερο πέος.

Και οι δύο μαζί αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό, πράγμα που σημαίνει ότι και οι δύο μπορούν να διασκεδάσουν πολύ μαζί.

Αν εξακολουθείτε να δυσκολεύεστε να αγαπήσετε το πέος σας όπως είναι, συνοψίσαμε τις καλύτερες συμβουλές μας για εσάς εδώ.

Γεγονός: Γι' αυτό τα αρχαία αγάλματα έχουν μικρά πέη

Πιθανόν να έχετε παρατηρήσει ότι τα αρχαία αγάλματα έχουν σχεδόν πάντα "μικρά" πέη.

Αυτό οφείλεται εν μέρει στο γεγονός ότι το ιδεώδες της ομορφιάς ήταν διαφορετικό τότε, αλλά το πιο σημαντικό:

Τα πέη των αγαλμάτων δεν είναι καθόλου πολύ μικρότερα από το σημερινό μέσο μέγεθος. Επιπλέον, ένα μεγάλο πέος συνδεόταν με την επιθυμία και την ηλιθιότητα στην αρχαία Ελλάδα.

Ο ιδανικός Έλληνας άνδρας, ωστόσο, ήταν ορθολογικός, διανοούμενος και αυταρχικός. Επομένως, αυτές οι ιδιότητες συνδέονταν με ένα μικρό πέος και απαθανατίζονταν στα αγάλματα.

Προσοχή: Αντισύλληψη και προφυλακτικά για μικρά πέη

Η αντισύλληψη είναι πάντα ένα εξαιρετικά σημαντικό θέμα, ώστε εσείς και ο σύντροφός σας να είστε καλά προστατευμένοι από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Αυτό είναι ένα ιδιαίτερα μεγάλο πρόβλημα αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε προφυλακτικά, επειδή τα τυποποιημένα προφυλακτικά που κυκλοφορούν στην αγορά είναι συνήθως μεγέθους 52 ή 53. Οι άνδρες που έχουν μικρότερο ή στενότερο πέος αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα με αυτά, επειδή τα προφυλακτικά γλιστρούν συνεχώς.

Γι' αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μετράτε το σωστό μέγεθος προφυλακτικού και να χρησιμοποιείτε το σωστό μέγεθος προφυλακτικού.

Μόνο τότε είστε και οι δύο βέλτιστα προστατευμένοι από ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες και σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και μπορείτε πραγματικά να απολαύσετε το σεξ.

Συμπέρασμα - Γιατί οι γυναίκες αγαπούν τα μικρά πέη

Ένα μικρό πέος και ο χρήστης του μπορεί να έχει πολλά πλεονεκτήματα, να προσφέρει περισσότερη διασκέδαση και ικανοποίηση και να είναι το τέλειο ταίρι για τις γυναίκες με μικρό κόλπο. Επιπλέον, ένα μικρό πέος συνδεόταν με τη διάνοια, την εξουσία και τον ορθολογισμό στην αρχαιότητα.

Όλοι καλοί λόγοι για τους οποίους οι γυναίκες αγαπούν τα μικρά πέη.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα διάφορα σχήματα πέους και τι λένε για εσάς ή τον σύντροφό σας, πρέπει να διαβάσετε παρακάτω.

Mister Size
Περισσότερα άρθρα

Κάντε περισσότερα από αυτό - με σεξουαλικές φαντασιώσεις στο προσωπικό σας κινηματογραφικό κεφάλι

Διαβάστε τώρα

Ένα σαν κανένα - τι σημαίνουν τα διαφορετικά σχήματα πέους

Διαβάστε τώρα

Οι άνθρωποι κάνουν λιγότερο σεξ σήμερα;

Διαβάστε τώρα