Skip to main content

Sevgililer Günü nasıl unutulmaz bir gün haline getirilir?

Sevgililer Günü yaklaşıyor. Aşk, ilişkiler ve seksle ilgili her şey hakkında bol bol konuşmaya hazır olun. Sevgililer Günü'nü ister kendi evinizin rahatlığında geçirmek ister en sevdiğiniz restoranda kutlamak isteyin, geceyi ekstra özel kılmanın her zaman yeni yolları vardır. Mükemmel bir akşam planlamanın genellikle göz korkutucu olabileceğini biliyoruz, bu nedenle gecenizi unutulmaz kılmanıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Sevgililer Günü'nü nasıl unutulmaz bir gün haline getirebileceğinize dair bazı ipuçlarını bir araya getirdik.

Hazırlıklı olun

İnsanlara güvenli seks için prezervatif kullanmanın ne kadar önemli olduğunu hatırlatmak için mükemmel bir fırsat olan 14 Şubat Sevgililer Günü'nün Prezervatif Günü'ne denk gelmesi tesadüf değildir. O anda doğru prezervatifin bittiğini veya doğru boyutta prezervatif kullanmadığınızı fark etmekten daha kötü bir şey olmadığını biliyoruz. Bu nedenle Sevgililer Günü'nü unutulmaz bir an haline getirmek için hazırlıklı olmak önemlidir.

Doğru prezervatif boyutu için penisinizi ölçmeyeli uzun zaman olduysa veya hiç ölçmediyseniz ve genellikle "normal prezervatiflere" ulaşıp en iyisini umuyorsanız, şimdi bunu yapmak için mükemmel bir zaman. Tek bir prezervatif boyutu herkese uymaz! Söz konusu prezervatif takmak olduğunda ve yanlış beden takıyorsanız, kaymadan yırtılmaya, sıkı ve rahatsız hissetmeye kadar bir dizi soruna yol açabilir - bunların tümü daha az tatmin edici bir cinsel hayata ve cinsel yolla bulaşan bir enfeksiyona yakalanma veya hamile kalma riskinin artmasına neden olabilir. Bu nedenle, kaygısız ve güvenli bir cinsel yaşam için doğru prezervatif boyutunu kullanabilmeniz için yedi farklı boyut sunuyoruz. Sonuçta, prezervatifin doğru oturması harika bir cinsel deneyimin anahtarıdır.

Prezervatif boyutunu şimdi belirleyin

Sevgililer Günü prezervatif günüdür

2009 yılında ABD'deki AIDS Sağlık Vakfı, insanları prezervatifin önemi konusunda bilinçlendirmek, eğitimi geliştirmek ve prezervatif kullanımını teşvik etmek amacıyla Prezervatif Günü'nü başlattı. Kampanyanın amacı güvenli seks konusunda farkındalık yaratmak ve böylece HIV'in yayılmasını engellemektir.

Bu nedenle Prezervatif Günü 2009 yılından bu yana her yıl 14 Şubat Sevgililer Günü'ne denk gelecek şekilde düzenlenmektedir.

Ev için hazırlıklar

Unutulmaz bir Sevgililer Günü akşamı tamamen ortamla ilgilidir - sadece havayı belirlemekle kalmaz, aynı zamanda oldukça sıradan bir akşamı gerçekten unutulmaz bir ana dönüştürebilir. Bu nedenle bu akşamı nasıl hatırlamak istediğinizi ve partnerinizin neleri takdir edeceğini düşünmelisiniz. İşte romantik bir akşam yaratmanın en yaygın yollarından birkaçı:

  • Sevgililer Günü'nde yatak odasının rahat ve dinlendirici bir atmosfere sahip olduğundan emin olun - bu, önceden ortalığı toplamak veya şifonyerin üzerinde birikmeye başlamış olabilecek çamaşırları kaldırmak anlamına gelebilir.
  • Örneğin, partnerinizin sevdiği kokulu bir mum olduğunu biliyorsanız, romantik bir akşam için hazır olması için önceden satın alın.
  • Her şeyi düzenli tutun: Masaj yağı, kayganlaştırıcı veya doğru boyutta prezervatif olsun, kullanmak istediğiniz her şeyin elinizin altında olduğundan emin olun - romantizmin hala önemli bir şey aradığınız için kesintiye uğramasını istemezsiniz.
  • Dikkatinizi dağıtacak hiçbir şey olmadığından emin olun. Tüm telefonları yatak odasından uzak tutun - cinsel zevkin doruklarında kaybolmak istemezsiniz ve sonra telefonunuz çalmaya başlar. Evcil hayvanlarınız da olabilir ve onları yatak odasından uzak tutmalısınız - her ne olursa olsun, potansiyel dikkat dağıtıcı unsurları önceden düşünmek, akşamın mümkün olduğunca unutulmaz olmasını sağlamanın iyi bir yoludur.

Eğlenceli hale getirin

Tutkulu, zevkli ve eğlenceli - herhangi bir cinsel yaşamı tanımlaması gereken üç kelime. Ancak, eğlenceli yönünü kaybetmiş bir cinsel rutinin içine düşmenin çok kolay olabileceğini biliyoruz. Eğer mevcut cinsel yaşamınız için bu doğruysa, belki de o büyülü kıvılcımı yeniden ateşlemenin zamanı gelmiştir. İşte Sevgililer Günü'nde seksi daha eğlenceli hale getirmenin birkaç yolu.

Kayganlaştırıcı ekleyin

Kayganlaştırıcı, seksi daha eğlenceli hale getirmenin en kolay yollarından biridir. Aşağıda biraz kuruluk hissedildiğinde seksin garip hissettirmesini engellemekle kalmaz, aynı zamanda farklı pozisyonları geliştirebilir, seks oyuncakları ve prezervatiflerle birlikte kullanılabilir ve yeni ve zevkli hisler yaratabilir.

Kayganlaştırıcıyı şimdi keşfedin

Yeni pozisyonlar deneyin

Seks hayatınızda sürekli aynı pozisyonda olduğunuzu hissediyorsanız, belki de yeni bir şeyler denemenin zamanı gelmiştir. Aralarından seçim yapabileceğiniz yüzlerce seks pozisyonuyla, unutulmaz anlar yaratmak söz konusu olduğunda seçim yapmakta zorlanacaksınız. Sadece daha fazla cinsel zevk yaşamakla kalmayacak, aynı zamanda kendinizi her türlü pozisyona ve açıya göre manevra yaparken çok daha fazla eğleneceksiniz. Favori pozisyonlarımızdan bazıları şunlardır: Ters cowgirl, sessiz top ve kaşıklama.

Alay etmek

Unutulmaz bir anın ve tatmin edici bir cinsel yaşamın bir parçası da orgazmdan önce gelmesi gereken beklenti ve heyecandır. Alay etmek, kullanabileceğiniz en iyi ön sevişme tekniklerinden biridir - sadece gerginlik ve uyarılma yaratmakla kalmaz, aynı zamanda bağ ve yakınlığı artırır ve birbirinizin erojen bölgelerini denemeyi teşvik eder. Partnerinizi kızdırmanın birçok farklı yolu vardır. Alay etme konusunda yeniyseniz, neden bu Sevgililer Günü'nde denemiyorsunuz?

Partnerinizin boynunu yavaşça okşayarak ve öperek başlayın ve partnerinizin nasıl tepki verdiğini görün. Heyecanı ve deneyimi artırmak için göz bağı da kullanabilirsiniz. Partneriniz hangi bölgeleri şımartacağınızı bilmeyecek ve heyecan ve beklentiyle dolu olacaktır. Daha sonra ağzınızla, dilinizle ve nefesinizle farklı bölgelere dokunarak ve tahrik ederek ya da gıdıklayarak yavaşça vücudunuzda aşağı doğru hareket edin ve cinsel organlara ulaşana kadar daha derine indiğinizi fark eden partnerinizin gerginleşmesini izleyin. Burada cinsel organları ağzınızla yavaşça uyarmaya başlayabilirsiniz - gerilimi ve uyarımı artırmak istiyorsanız, partneriniz orgazma ulaşmadan hemen önce durabilir ve doruk noktasını daha da geciktirmek ve gerilimi daha uzun süre yüksek tutmak için bir süre başka bir şey deneyebilirsiniz.

Mister Size
Daha fazla makale

Prezervatifi düzgün takmak - can sıkıcı olmadan nasıl yapılır

Şimdi okuyun

Arkadaşlık+, birleşme, açık ilişki ve çok eşlilik - modern ilişki modellerinde ne var?

Şimdi okuyun

Ne kadar büyük ya da küçük olursa olsun - penisimi seviyorum

Şimdi okuyun