Skip to main content

Bir erkek olarak gücünüzü artırın, gücünüzü bu şekilde artırırsınız

Bu makalede, erkeklerde ereksiyon sorunlarına nelerin yol açabileceğini ve ayrıca potens sorunlarını ortadan kaldırmak istiyorsanız neler yapabileceğinizi öğreneceksiniz.

Güç sorunlarına yol açabilecek şeyler

Erkeklerde güçle ilgili sorunların nedeni olabilecek birkaç şey vardır. Bunlar şunları içerir

  • Sağlıksız bir diyet
  • Az egzersiz
  • Psikolojik sorunlar veya stres
  • İlaç veya uyuşturucu
  • Yanlış prezervatif boyutu
  • Diğer sağlıksız alışkanlıklar

Diyetiniz gücünüzü nasıl etkiler?

Diyet sağlığımız, refahımız ve aynı zamanda gücünüz üzerinde büyük bir rol oynar. Yüksek oranda endüstriyel olarak işlenmiş, şekerli ve yağlı gıdalar aşırıya kaçmadan tüketilebilir. Ancak, bu gıdaları sık sık veya büyük miktarlarda yerseniz, vücudunuz için zararlı olabilirler.

Bunun sonucunda obezite, yüksek kan yağları, şeker hastalığı veya damar sertliği ortaya çıkabilir. Bu hastalıklar da potensinize zarar verebilir ve erektil disfonksiyona yol açabilir.

Bu gıdalar gücünüzü artırmak için tasarlanmıştır

Dolayısıyla, gücünüzü artırmak istiyorsanız, mümkün olduğunca dengeli ve sağlıklı beslenmelisiniz. Mümkün olduğunca az işlenmiş taze gıdaları tercih edin.

Böğürtlen, elma, turunçgiller, domates veya kuşkonmaz gibi meyve ve sebzelerin yanı sıra fındık, kepekli ürünler, balık ve patates sağlıklı bir diyet için özellikle tavsiye edilir.

Aşağıdaki gıdaların özellikle gücü artırıcı ve ereksiyonu uzatıcı olduğu söylenmektedir ol:

İstiridye

İstiridye çinko açısından zengindir. Çinkonun testosteron üretimini uyardığı ve bu nedenle libidoyu (seks arzusu) artırabileceği söyleniyor.

Sarımsak

Sarımsak, kan dolaşımı ve kas gevşemesi üzerinde bir etkiye sahip olduğu için erektil fonksiyon üzerinde bir etkiye sahip olabilir. Bu, daha uzun ve daha sıkı ereksiyonlara neden olabilir.

Ginseng

Ginseng, vücudun kendi testosteronunu salgıladığı söylenen ginsenosidler içerir. Testosteron gücü ve arzuyu artırabilir.

Karpuz

Karpuz, kan akışını uyardığı ve böylece ereksiyonları iyileştirdiği gösterilen L-sitrülin içerir.

Muzlar

İçerdikleri potasyum kan damarlarını genişletebilir ve kan basıncını düşürebilir, bunun da gücü artırdığı söylenir.

Kabak çekirdeği

Kabak çekirdeğinin yüksek L-arginin değerinin atletik performansı %20'ye kadar artırdığı ve ayrıca ereksiyonu iyileştirdiği söylenmektedir.

Maca kökü

Maca kökü afrodizyak etkisi için yapılan çalışmalarda olumlu olarak test edilmiştir ve geleneksel naturopatide libido eksikliği ve potens bozuklukları için de kullanılmaktadır.

Türkiye

Hindinin koyu renkli eti 300 mg'a kadar taurin içerebilir. Taurinin atletik dayanıklılığı ve kardiyovasküler fonksiyonu desteklediği söylenmektedir, bu da potensin artmasına neden olabilir.

Gücü artırmak için diyet takviyeleri

Sağlıklı beslenmek, düzenli egzersiz yapmak ve stresi azaltmaktan daha fazlasını yapmak istiyorsanız, besin takviyelerini deneyebilirsiniz. Bunlar faydalı bir katkı olabilir.

Her durumda, mümkün olduğunca organik ve Almanya'da üretilen yüksek kaliteli gıda takviyeleri kullandığınızdan emin olmalısınız. Çünkü Alman ürünleri için kalite gereklilikleri çok yüksektir.

Aktif Erkekler İçin MISTER SIZE Takviyemiz Almanya'da üretilmiştir ve iyi dengelenmiş bir dozajda maca, taurin, çinko sitrat, L-sitrülin ve L-arginin gibi değerli bileşenler içerir.

Daha fazlasını burada bulabilirsiniz

Spor gücünüze nasıl yardımcı olabilir?

Uzun vadede erkeklik gücünüzü artırmak istiyorsanız spor da hayatınızın ayrılmaz bir parçası haline gelmelidir.

Özellikle koşu, yürüyüş, bisiklete binme, kürek çekme, yüzme vb. dayanıklılık sporları veya ağırlık antrenmanları kan dolaşımını ve genel kondisyonu iyileştirmeye yardımcı olabilir. Ayrıca stresi azaltmaya ve zihinsel performansı artırmaya da yardımcı olurlar.

Daha güçlü orgazmlar yaşamanıza ve ereksiyonu daha uzun süre korumanıza yardımcı olması için pelvik taban kaslarınızı da çalıştırabilirsiniz.

Bunun için basit bir egzersiz PC kasını germek ve gevşetmektir. Kası gerin, 3 ila 10 saniye gergin tutun ve sonra tekrar gevşetin. Bunu arka arkaya 10 kez tekrarlayın. Ardından kısa bir ara verin ve 2 ila 3 kez daha tekrarlayın.

Bilmeniz gereken diğer güç öldürücüler

Kötü beslenme ve çok az egzersiz yapmanın yanı sıra, gücünüze zarar verebilecek psikolojik nedenler de vardır. Bunlar arasında stres, performans baskısı, sinirlilik, özgüven eksikliği ve hatta depresyon veya tükenmişlik gibi zihinsel hastalıklar yer alır.

Bu sorunlardan birinden etkileniyorsanız, fiziksel olarak tamamen sağlıklı olabilirsiniz, hatta belki de beslenmenize dikkat ediyor ve düzenli egzersiz yapıyorsunuzdur. Bununla birlikte, ereksiyon olmakta, bunu sürdürmekte veya genellikle böyle hissetmemekte hala zorluk çekiyor olabilirsiniz.

Stresi ve performans gösterme baskısını azaltmak, hatta belki de profesyonel yardım almak yardımcı olabilir.

Nikotin ve alkol tüketimi gibi diğer sağlıksız alışkanlıklar da gücü etkileyebilir.

Neyse ki, çalışmalar eski sigara içicilerinde erektil disfonksiyonun zaman içinde iyileştiğini göstermiştir.

Düzenli olarak ilaç kullanmanız gerekiyorsa, ilaçlar da erektil disfonksiyona ve libido kaybına neden olabileceğinden, prospektüsü dikkatle okumalısınız.

Mastürbasyon cinsel gücüme zarar verir mi?

Prensip olarak mastürbasyonun cinsel gücünüz üzerinde hiçbir olumsuz etkisi yoktur. Aksine tam tersi bir durum söz konusudur.

Düzenli mastürbasyonun bir bütün olarak vücut üzerinde olduğu kadar ereksiyon ve potens üzerinde de birçok olumlu etkisi olabilir.

Ancak bunun için temel ön koşul, mastürbasyonu tatmin edici ve zevkli bulmanız ve bunu utançla ilişkilendirmemeniz veya mecburiyetten yapmamanızdır. Ayrıca, deneyimler bunun ereksiyon sorunlarına yol açabileceğini gösterdiğinden, seksten kısa bir süre önce mastürbasyon yapmamalısınız.

Prezervatifler ereksiyon sorunlarına neden olur

Yanlış prezervatif boyutunun sonuçları da genellikle hafife alınır. Çok küçük prezervatifler penise giden kan akışını bozar ve hassasiyeti azaltır.

Her ikisi birlikte ereksiyonunuzu daha çabuk kaybetmenize neden olabilir.

Bu nedenle, prezervatiflerin neden olduğu erektil disfonksiyonu önlemek için doğru prezervatif boyutunu belirlediğinizden ve kullandığınızdan emin olmalısınız.

Erektil disfonksiyon ilaçla mı tedavi ediliyor?

Alışkanlıklarınızı değiştirdiyseniz ve uzun bir süre boyunca hala sertleşme bozukluğu yaşıyorsanız bir doktorla konuşmalısınız.

Elbette bu, özellikle sorunun arkasında tıbbi bir durum olduğundan şüpheleniyorsanız da geçerlidir.

Artık erektil disfonksiyonu ve hatta başka hiçbir şey yardımcı olmazsa iktidarsızlığı ilaçla tedavi etmenin yolları var.

Ancak, Almanya'da reçetesiz satılması yasa dışı olduğundan, internetten Viagra veya diğer güç artırıcı ilaçlara asla başvurmamalısınız. Bu nedenle bu amaçla reçetesiz satılan ilaçlar potansiyel bir tehlike oluşturmaktadır. Tıbbi tavsiye alınmadan kullanılmamalıdır!

Erkeklerde erektil disfonksiyon ve güç artırma hakkında sonuç

Özetlemek gerekirse, sağlıklı ve dengeli bir diyet, yeterli egzersiz ve stresi azaltarak erkekliğinizi gözle görülür şekilde geliştirebileceğinizi söyleyebiliriz.

Nikotin, alkol ve uyuşturucudan kaçınmak da gücünüzü artırmanıza yardımcı olabilir.

Diyetiniz yoluyla doğal olarak gücünüzü artırmak istiyorsanız, Aktif Erkekler İçin MISTER SIZE Takviyesi gibi diyet takviyelerinin nasıl olduğunu test edebilirsiniz. Senin için çalışıyorum.

Mister Size
Daha fazla makale

Prezervatifi düzgün takmak - can sıkıcı olmadan nasıl yapılır

Şimdi okuyun

Arkadaşlık+, birleşme, açık ilişki ve çok eşlilik - modern ilişki modellerinde ne var?

Şimdi okuyun

Ne kadar büyük ya da küçük olursa olsun - penisimi seviyorum

Şimdi okuyun