Skip to main content

Tuvalet kağıdı yerine prezervatif

Almanlar sadece tuvalet kağıdı ve makarna mı biriktiriyor?

Doğru değil, diyor Mister Size, prezervatif satışlarında da neredeyse yüzde 40'lık bir artış görüldü.

İlk başta sadece küçük bir nottu, sonra internette viral olan bir şaka haline geldi: Koronavirüs salgını sırasında Fransızların prezervatif, Almanların ise tuvalet kağıdı stokladığı söyleniyordu. Biz Mister Size olarak tüm Avrupa'nın Alpler ve Kuzey Denizi arasındaki bu sıkıcı duruma neden güldüğünü anlayamıyoruz. Özellikle ortak mağazamız Vinico.com 'dan aldığımız rakamlar tamamen farklı bir hikaye anlatıyor ve Almanların ulusal gururunu yeniden tesis etmeye uygun: Evden çalışmaya ve evde kalmaya teşvik edildiklerinden beri prezervatif satışları istikrarlı bir şekilde artıyor. İki haftalık ev izolasyonunun ardından siparişlerde yaklaşık yüzde 40'lık bir artış gördük. Şuna inanıyoruz: "Konu seks arzumuz olduğunda, biz Almanlar ünümüzden daha iyiyiz."

Kriz döneminde bile Almanlar hala seks yapmak istiyor

"Normal" zamanlarda bile ürünlerimize olan ilginin azlığından şikayet edemeyiz. Almanlar da en az diğer milletler kadar cinsel arzuya sahiptir.

Kurucumuz Jan Vinzenz Krause, onlarca yıllık deneyimine dayanarak neden bahsettiğini çok iyi biliyor. Jan Vinzenz Krause, 1994 yılında Rudolf Scharping'in seçim kampanyası sırasında 17 yaşında bir genç olarak prezervatif dağıttıktan ve bir testin ardından bunun bir dayatma olduğunu gördükten sonra, prezervatiflerin aslında neden bu kadar kötü oturduğunu ve takan kişinin zevkini bozduğunu kendine sordu. Bu yüzden önce Almanya çapında tanınan Billy Boy prezervatiflerinin üreticisinde staj yaptı ve ardından kardeşiyle birlikte dünyanın ilk çevrimiçi prezervatif danışmanını programladı. "Bu alanda edindiğim bilgileri paylaşmak istedim. Mükemmel uyan bir prezervatif arayan erkekler çok hevesliydi. Biz de bir sonraki fikri bulduk". Bonn'daki kreşinde prezervatifler için bir çevrimiçi mağaza açtı ve tüm aileyi giderek büyüyen doğum kontrol işine dahil etti.

Mükemmel prezervatif arayışında

Bugün, çeyrek asır sonra, fidanlık Vinergy Group ile orta ölçekli bir şirket haline geldi. Hâlâ mükemmel prezervatifi arıyoruz, tam oturan bir prezervatif. Son derece iyi hissettiren ve kullanımı eğlenceli olan bir prezervatif. Mister Size ile amacımıza ulaştık. Malezya'daki üreticimizden birkaç milyon prezervatifi yeniden sipariş ettik. Koronavirüs karantinasının yalnızca ikinci haftasında - evde birliktelik için daha fazla zamanımız varken - ortak mağazamız Vinico. com, prezervatifleri çevrimiçi mağazalarında satan Avrupa'daki perakendecilere yapılan sevkiyatlar hariç, özel müşterilere birkaç bin teslimat gönderdi. Korona zamanlarında, sürekli artan taleple başa çıkmak için ek çalışanlar bile aldık. "Elbette çalışanlarımızın korunması bizim için çok önemli, bu nedenle onları virüs bulaşmasından korumak için uygun önlemleri aldık."

Peki Almanlar internetten sipariş ettikleri prezervatifleri ne yapıyor? Onları kesinlikle tuvalet kağıdı stoklarından daha hızlı ve daha zevkle kullanıyorlar.

Mister Size
Daha fazla makale

Prezervatifi düzgün takmak - can sıkıcı olmadan nasıl yapılır

Şimdi okuyun

Arkadaşlık+, birleşme, açık ilişki ve çok eşlilik - modern ilişki modellerinde ne var?

Şimdi okuyun

Ne kadar büyük ya da küçük olursa olsun - penisimi seviyorum

Şimdi okuyun