Skip to main content

10 καλοί λόγοι για καλό σεξ (το καλύτερο εδώ και τώρα)

Ανάμεσα στη δουλειά, το Instagram και τις φορολογικές δηλώσεις, μερικές φορές δεν είναι τόσο εύκολο να βρείτε τον κατάλληλο χρόνο για λίγες ευτυχισμένες στιγμές έντονης συντροφικότητας. Και πριν το καταλάβετε, η ολοκληρωμένη σεξουαλική ζωή μένει στο περιθώριο - όπως συμβαίνει σε όλο και περισσότερους νέους στις μέρες μας. Ήρθε λοιπόν η ώρα να κάνουμε κάτι γι' αυτό και να επαναφέρουμε αυτές τις μυρμηγκιαστικές στιγμές στην καθημερινότητα. Για να σας δώσουμε κίνητρο, συγκεντρώσαμε 10 πειστικούς λόγους για να απολαύσετε υπέροχο σεξ εδώ και τώρα. Όλα τα υπόλοιπα εξαρτώνται από τη φαντασία σας ...

1. το τέλειο φάρμακο για το καθημερινό άγχος

Γιατί να μην σπάσουμε τον φαύλο κύκλο και να το κάνουμε αντίστροφα; Αντί να αφήνετε το καθημερινό άγχος να καταστρέφει τη σεξουαλική σας ζωή, χρησιμοποιήστε το καλό σεξ για να αφήσετε για λίγο στην άκρη το καθημερινό άγχος. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείτε τις καλύτερες συνθήκες για μια φανταστική μέρα με δύο τρόπους. Και μετά, επιστρέψτε στη δουλειά σας με ένα καλό βουητό ευτυχίας.

Το σεξ είναι υγιές - και πώς!

Σίγουρα, δεν είναι ο πιο συναρπαστικός λόγος, αλλά το σεξ είναι μια πραγματική θαυματουργή θεραπεία όταν πρόκειται για την υγεία: ενισχύει το ανοσοποιητικό σας σύστημα και βελτιώνει τις πιθανότητές σας να ξεπεράσετε αλώβητοι το επόμενο κύμα κρυολογημάτων. Το σεξ μπορεί επίσης να έχει θετική επίδραση στην αρτηριακή σας πίεση, μειώνοντας τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων. Για τους άνδρες, η τακτική εκσπερμάτιση διατηρεί τον προστάτη σε καλή κατάσταση και μειώνει τον κίνδυνο καρκίνου του προστάτη.

Ο ψυχισμός επωφελείται επίσης από μια ικανοποιητική σεξουαλική ζωή. Οι ενδορφίνες και η "ορμόνη της αγκαλιάς" ωκυτοκίνη που απελευθερώνονται κατά τη διάρκεια του σεξ ενισχύουν την ευεξία μας. Και έτσι σχηματίζουν ένα μικρό προστατευτικό τείχος ενάντια στα αρνητικά συναισθήματα και τις καταθλιπτικές διαθέσεις. 3.

3. και έχει επίσης ανακουφιστικό αποτέλεσμα για τον πόνο

Δεν χρειάζεστε πάντα δισκία για να ανακουφιστείτε από τον πόνο. Επειδή στην πραγματικότητα, οι ενδορφίνες μπορούν να έχουν πολύ παρόμοιο αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια του οργασμού. Εκτός από την απόσπαση της προσοχής, το σώμα σας είναι στην πραγματικότητα λιγότερο ευαίσθητο στον πόνο. Και η χαλάρωση των μυών μπορεί ακόμη και να σημαίνει ότι οι πονοκέφαλοι ή οι πόνοι στην πλάτη εξαφανίζονται στη συνέχεια.

4. το σεξ προσθέτει το κάτι άλλο στο χάρισμά σας

Έχετε παρατηρήσει ποτέ πώς φαίνεστε στους ανθρώπους όταν έχετε μόλις κάνει σεξ; Ή το έχετε βιώσει με άλλους; Η εξωτερική σας εμφάνιση έχει ξαφνικά το κάτι άλλο και αισθάνεστε πολύ καλά και από μέσα. Έτσι, αν θέλετε να κάνετε καλή εντύπωση στο επόμενο πάρτι, απολαύστε προηγουμένως έναν γύρο στο υπνοδωμάτιο ή στο τραπέζι της κουζίνας. Ή ακόμη και ένα καυτό γρήγορο πήδημα πριν από την επόμενη συνάντηση; Αν το αισθάνεστε σωστό, γιατί όχι!

5. το σεξ είναι περιπετειώδες & δημιουργικό

Στην εκστατική αλληλεπίδραση των σωμάτων σας μπορείτε να ζήσετε τον εαυτό σας στο έπακρο και να αφήσετε τη δημιουργικότητά σας να παίξει. Με περιπετειώδεις φαντασιώσεις, παιχνίδια ρόλων και ό,τι σας έρχεται στο μυαλό. Απολαύστε αυτό το μικρό διάλειμμα και δείξτε μας τι μπορείτε να κάνετε! Και αν χρειάζεστε μια μικρή ώθηση, αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί από τις σεξουαλικές φαντασιώσεις μας στον προσωπικό σας κινηματογράφο.

6. το χτένισμα!

Πολλοί το έχουν δοκιμάσει, αλλά είναι απολύτως αδύνατο! Επειδή το χτένισμα μετά το σεξ απλά δεν μπορεί να αναδημιουργηθεί. Και φαίνεται απλά τέλειο - με αυτόν τον χαλαρό, άγριο τρόπο. Έτσι, μάλλον απομένει μόνο μία λύση: η δοκιμασμένη μέθοδος με μια έντονη ερωτική συνεδρία.

7. οι δύσκολες συζητήσεις είναι συνήθως πολύ πιο χαλαρές μετά το σεξ

Περνάτε μια λίγο αγχωτική περίοδο μαζί και τα συναισθήματά σας βράζουν; Δύσκολο να το πιστέψετε - αλλά ακριβώς σε τέτοιες στιγμές το make-up sex μπορεί μερικές φορές να κάνει θαύματα. Αφού έχετε εκτονώσει τη συσσωρευμένη ενέργεια με έναν αλληλένδετο τρόπο και έχετε έρθει τουλάχιστον σωματικά λίγο πιο κοντά ξανά, τα πράγματα συχνά φαίνονται πολύ πιο χαλαρά. Χρησιμοποιήστε τα ευχάριστα συναισθήματα για να μιλήσετε ξανά για όλα με ηρεμία. Ή κοιμηθείτε πάνω του και απολαύστε την εγγύτητα για λίγο. Στη συνέχεια, τα περισσότερα προβλήματα φαίνονται πολύ μικρότερα και μπορείτε να βρείτε μαζί μια καλή λύση.

8. και είναι πιο εύκολο να κοιμηθείς επίσης

Δεν μπορείτε να κοιμηθείτε και απλά γυρνάτε μπρος-πίσω στα σεντόνια, ενώ το κεφάλι σας δεν λέει να κλείσει; Στη συνέχεια, κυλιστείτε στο κρεβάτι με έναν πραγματικά θυελλώδη τρόπο - μαζί σε μια βαθιά αγκαλιά με το έτερόν σας ήμισυ (αλλά φυσικά μόνο αν είναι ξύπνια και έτοιμη γι' αυτό). Απολαύστε την έξαψη, μερικά τρυφερά φιλιά μετά και πιθανώς σύντομα θα πέσετε σε έναν ήπιο ύπνο. Παρεμπιπτόντως, αυτό οφείλεται επίσης στην "ορμόνη της αγκαλιάς", την ωκυτοκίνη, που αναφέρθηκε προηγουμένως.

Και ως ένα μικρό ευχαριστώ που σας βοήθησε να κοιμηθείτε, απλά φέρτε πρωινό στο κρεβάτι το επόμενο πρωί.

9 Μια μικρή κορύφωση ενισχύει την αυτοπεποίθηση

Μετά το σεξ, όχι μόνο η συνολική αίσθηση είναι καλύτερη από το συνηθισμένο - αισθάνεστε επίσης μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Αν λοιπόν χρειάζεστε μια μικρή ώθηση ή την κατάλληλη διάθεση για να διεκδικήσετε επιτέλους, με τόλμη και σταθερότητα την καθυστερημένη αύξηση του μισθού σας: Απλά εκμεταλλευτείτε τη μικρή τόνωση του εγωισμού σας με λίγο έρωτα. Και αν έχετε όρεξη: κρατήστε το χτένισμα! Επειδή ξέρουμε ότι είναι απολύτως μαγικό!

10. ειλικρινά: το αξίζετε!

Αλλά περιμένετε ένα λεπτό! Γιατί πρέπει να σκεφτόμαστε πολύ γιατί πρέπει να κάνουμε σεξ; Εξάλλου, είναι πολύ ωραίο και ειλικρινά: το αξίζετε. Όχι απλώς καλό σεξ, αλλά απολύτως υπέροχο σεξ. Σε όποια παραλλαγή σας κάνει ευτυχισμένους. Αφήστε λοιπόν το πλαίσιο με τις σχισμές να τρίζει σωστά, γιατί ήρθε η ώρα για δράση και καλά συναισθήματα!

Απολαμβάνοντας υπέροχο σεξ - χωρίς να έχει σημασία αν υπάρχει καλός λόγος

Είτε έχετε έναν καλό λόγο γι' αυτό είτε απλά έχετε αυθόρμητη όρεξη: Χαρίστε στον εαυτό σας συντροφικότητα ακριβώς όταν το νιώθετε. Και βέβαια, κάτι άλλο είναι πολύ πιο σημαντικό από τους καλούς λόγους για το σεξ: να μην αφήνετε τον εαυτό σας να επηρεάζεται υπερβολικά από το καθημερινό άγχος που είναι πάντα παρόν, τον πολύ λίγο χρόνο και πολλά άλλα. Επειδή πάντα μπορούμε να βρούμε λόγους να μην κάνουμε σεξ. Αλλά το αν μας κάνουν πραγματικά καλό είναι ένα εντελώς διαφορετικό ερώτημα. Το οποίο μπορεί να απαντηθεί καλύτερα όταν έχετε απολαύσει υπέροχο σεξ την επόμενη φορά...

Mister Size
Περισσότερα άρθρα

Κάντε περισσότερα από αυτό - με σεξουαλικές φαντασιώσεις στο προσωπικό σας κινηματογραφικό κεφάλι

Διαβάστε τώρα

Ένα σαν κανένα - τι σημαίνουν τα διαφορετικά σχήματα πέους

Διαβάστε τώρα

Οι άνθρωποι κάνουν λιγότερο σεξ σήμερα;

Διαβάστε τώρα