Skip to main content

The MISTER SIZE Story - Το όραμα της τέλειας εμπειρίας προφυλακτικού

Με το χέρι στην καρδιά: Ποιος άντρας πιστεύει πραγματικά ότι τα προφυλακτικά είναι καλά; Πιθανώς σχεδόν καθόλου. Ακόμη και ο ιδρυτής της εταιρείας μας Jan Vinzenz Krause δεν τα έχει απολαύσει μέχρι στιγμής. Υπάρχουν μόνο τυποποιημένα μεγέθη στο φαρμακείο. Το προφυλακτικό είναι ένα είδος ενοχλητικού καθήκοντος για την προστασία του εαυτού μας και του συντρόφου μας από μεταδοτικές ασθένειες, για την αποφυγή ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης - αλλά γενικά το παλιό καλό λάστιχο θεωρείται δολοφόνος της λαγνείας. Χαλαρό παρελθόν. Έτσι, εμείς στη Vinergy ξεκινήσαμε μια αναζήτηση για το προφυλακτικό που ταιριάζει τέλεια, χωρίς να περιορίζει την εμπειρία απόλαυσης. Το αποτέλεσμα της αναζήτησής μας είναι το MISTER SIZE.

Έτσι δημιουργήθηκε ο Mister Size

Όλα ξεκίνησαν με μια σκέψη: Γιατί φοράμε παπούτσια στο σωστό μέγεθος αλλά όχι προφυλακτικά; Για τον Jan Vinzenz Krause, τον εφευρέτη του MISTER SIZE, όλα έπρεπε πάντα να ταιριάζουν καλά. Και έτσι θα έπρεπε να είναι και με τα προφυλακτικά. Η ιδέα γεννήθηκε: προφυλακτικά στο σωστό μέγεθος!

2001 - Πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα με μηχανή αναζήτησης προφυλακτικών

Το 2001, ο Jan ίδρυσε το ηλεκτρονικό κατάστημα Vinico, το οποίο εξακολουθεί να βοηθάει τους χρήστες προφυλακτικών να βρουν το σωστό προφυλακτικό με το condom finder.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα για τα κατάλληλα προφυλακτικά έγινε γρήγορα γνωστό στη Γερμανία. Πολυάριθμες αναφορές στα μέσα ενημέρωσης (π.χ. στο Focus, Men's Health) και εμφανίσεις στα μέσα ενημέρωσης, όπως στην εκπομπή Kai Pflaume, συνέβαλαν στη δημοτικότητά του στη Γερμανία. Συνεργαζόμενος με το Bravo, το ProFamilia ή ακόμη και με τον Αμερικανό ερευνητή του σεξ David Schnarch, ο Jan απέκτησε πρεσβευτές για το θέμα. Ταυτόχρονα, ο τρόπος με τον οποίο ο κόσμος ενδιαφερόταν για το θέμα γινόταν όλο και πιο εκλεπτυσμένος. Για παράδειγμα, δημιουργήθηκαν εργαλεία μέτρησης, όπως το Condom Sizer, με τα οποία οι άνδρες μπορούν εύκολα να προσδιορίσουν το μέγεθός τους. Το όραμα να πειστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι παγκοσμίως να χρησιμοποιούν κατάλληλα προφυλακτικά έγινε όλο και πιο συγκεκριμένο.

2008 - Ανάπτυξη των πρώτων προφυλακτικών μεγέθους

Το 2008, η φιλοδοξία του τέλεια προσαρμοσμένου προφυλακτικού έγινε πραγματικότητα: Στο πρόσωπο του Axel Roth (R&S Consumer Goods GmbH), του έμπειρου κατασκευαστή προφυλακτικών, ο Jan συνάντησε τον επιχειρηματικό εταίρο και κατασκευαστή που μοιράστηκε την ιδέα μαζί του και παρήγαγε το MY.SIZE στην υψηλότερη ποιότητα και σε 7 μεγέθη προφυλακτικών. Το My.Size δεν διανεμήθηκε μόνο στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα Vinico, αλλά είχαμε επίσης τα αποκλειστικά δικαιώματα διανομής του My.Size στη Γερμανία και σε ορισμένες άλλες χώρες μέχρι το τέλος του 2020.

2019 - Περαιτέρω ανάπτυξη σε Mister Size

Το γεγονός ότι τα προφυλακτικά πρέπει να ταιριάζουν τέλεια δεν ήταν πλέον αρκετό για τον Jan. Ο ισχυρισμός ότι το σεξ με προφυλακτικό είναι εξίσου καλό με το σεξ χωρίς προφυλακτικό έκανε τον Jan να συνεχίσει να ασχολείται με ακόμα καλύτερα προφυλακτικά.Για το έργο του, ο Jan κατάφερε να κερδίσει τον μεγαλύτερο κατασκευαστή προφυλακτικών στον κόσμο, την Karex. Η Karex ισχυρίζεται ότι είναι πρωτοπόρος στην αγορά προφυλακτικών όσον αφορά την ανάπτυξη, την ποιότητα και τη βιωσιμότητα και παράγει προφυλακτικά για γνωστές μάρκες προφυλακτικών παγκοσμίως. Ο σωστός σύντροφος, ως εκ τούτου, για να έχουν αναπτυχθεί τα καλύτερα δυνατά προφυλακτικά.

Οι αμέτρητες συζητήσεις με πελάτες και λιανοπωλητές συνέβαλαν σημαντικά στην ανάπτυξη των προφυλακτικών MISTER SIZE, τα οποία κυκλοφόρησαν στην αγορά το 2019. Το MISTER SIZE είναι το αποτέλεσμα 20 ετών εμπειρίας με τα προφυλακτικά μεγέθους και όλου του πάθους μας! Το MISTER SIZE δεν διατίθεται μόνο σε 7 μεγέθη, αλλά είναι επίσης υπέροχα αληθινό στην αίσθηση.

Tadaa! Αν δεν έχετε νιώσει ακόμα το MISTER SIZE, μπορείτε να διαβάσετε γι' αυτό εδώ...

Το MISTER SIZE είναι το προφυλακτικό που μοιάζει με προφυλακτικό, προστατεύει σαν προφυλακτικό - αλλά δεν αισθάνεται καθόλου σαν προφυλακτικό όταν χρησιμοποιείται. Γιατί; Επειδή οι άνδρες και οι γυναίκες δεν αισθάνονται σχεδόν τίποτα. Είναι λεπτό. Είναι τόσο λεπτό που είναι σχεδόν αόρατο - μόλις 0,05 χιλιοστά. Μια ανάσα από τίποτα και όμως εξοπλισμένο με όλη την ασφάλεια που χρειάζεται για να επικεντρωθεί πλήρως στον σύντροφο και τις προσωπικές του επιθυμίες κατά τη διάρκεια του καυτού έρωτα.

Αλλά δεν είναι μόνο το εξαιρετικά λεπτό πάχος που ενισχύει αισθητά την ευχαρίστηση: το MISTER SIZE διατίθεται σε επτά διαφορετικά μεγέθη - άλλωστε, το καλύτερο κομμάτι κάθε άνδρα είναι πολύ ξεχωριστό. Τα προφυλακτικά μας εφαρμόζουν τέλεια στο πέος σε στύση, συγχωνευόμενα σε μια ευχάριστη μονάδα με αυτό. Οι κάλτσες ή τα γάντια διατίθενται επίσης σε διάφορα μεγέθη, ώστε να μην τσιμπάνε ή να είναι πολύ φαρδιά και να χάνουν το κράτημά τους. Τα διαφορετικά μεγέθη προφυλακτικών είναι λογικά και συνεπή. Ακόμη και η μέτρηση της περιφέρειας με το MISTER SIZER είναι μια μυρμηγκιάρικη εμπειρία. Η τοποθέτηση του τέλεια προσαρμοσμένου προφυλακτικού γίνεται ένα συναρπαστικό μέρος της ερωτικής πράξης. Στο παρελθόν, το να φτάσει κανείς για ένα προφυλακτικό ήταν συνώνυμο με μια τρύπα λαγνείας - αλλά σήμερα, άνδρες και γυναίκες ανακαλύπτουν γρήγορα ότι το λεπτό και τέλεια προσαρμοσμένο προφυλακτικό είναι το κλειδί για την ανέμελη απόλαυση.

Μπορείτε να αφεθείτε σε απεριόριστη έκσταση χωρίς να φοβάστε ότι θα γλιστρήσετε, θα σκάσει ή ακόμα και θα χάσετε το προφυλακτικό. Ο Felix και η Nora, ένα ζευγάρι από το Wittenberg, έχουν δοκιμάσει το MISTER SIZE - και δεν θέλουν να κάνουν έρωτα χωρίς αυτό. "Μπορούμε να αφεθούμε ελεύθεροι - και να διασκεδάσουμε τη ζωή μας", λένε οι δυο τους. "Το κεφάλι μου είναι στα σύννεφα κατά τη διάρκεια του σεξ, όχι της αντισύλληψης", έγραψε ένας άλλος πελάτης. Η χρήση του MISTER SIZE εγγυάται ακριβώς αυτό - μπορείτε να αφεθείτε στην αγάπη και το προφυλακτικό κάνει τα υπόλοιπα.

Η δημιουργική μας ομάδα στον όμιλο εταιρειών Vinergy βρίσκεται συνεχώς σε αναζήτηση της καινοτόμου ιδέας, της γαργαλιστικής καινοτομίας που υπόσχεται ακόμη μεγαλύτερη απόλαυση και υψηλότερο ερωτικό παράγοντα. Αν θέλετε να κάνετε καλό σεξ, πρέπει να μπορείτε να αφήσετε τις σκέψεις σας ελεύθερες - αυτό ήταν το σημείο εκκίνησης. Για τον ιδρυτή της εταιρείας μας Jan Vinzenz Krause, για παράδειγμα, τα πάντα περιστρέφονταν γύρω από τα προφυλακτικά από πολύ μικρή ηλικία. Στο παιδικό δωμάτιο του πατρικού του σπιτιού στη Βόννη, διατηρούσε ήδη μια επιχείρηση ηλεκτρονικής ταχυδρομικής παραγγελίας προφυλακτικών και μια συμβουλευτική υπηρεσία προφυλακτικών. Το να πιάνετε το προφυλακτικό θα πρέπει να γίνει κάτι αυτονόητο - χωρίς ψυχική πίεση, χωρίς φόβο, χωρίς εσωτερικό φρένο. Αυτό που θεωρούνταν επί μακρόν μια απέλπιδα προσπάθεια έχει πλέον γίνει πραγματικότητα με το MISTER SIZE.

Στόχος μας είναι να δώσουμε τη δυνατότητα σε όλους να κάνουν το καλύτερο σεξ της ζωής τους - σε οποιαδήποτε μορφή - ακόμη και με προφυλακτικό. Εργαζόμαστε συνεχώς πάνω σε αυτό και είμαστε ευτυχείς να λάβουμε οποιαδήποτε σχόλια. Γι' αυτό μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή αν έχετε ερωτήσεις, προτάσεις ή ιδέες για βελτίωση.