Skip to main content

Ο Fabio και 1435 άλλοι άνθρωποι αγαπούν τα προϊόντα μας

Προφυλακτικά στο δικό σας σχέδιο ως διαφημιστικό δώρο

Το Mister Size διατίθεται τώρα και ως διαφημιστικά προφυλακτικά. Για τους πελάτες Β2Β, τα προφυλακτικά είναι εξαιρετικά, ασυνήθιστα διαφημιστικά δώρα με υψηλή αξία ανάκλησης, αλλά και οι ιδιώτες πελάτες μπορούν επίσης να επωφεληθούν με μια ασυνήθιστη ιδέα δώρου σε ατομικό σχεδιασμό.

Κορυφαία σημεία:

 • Μονό προφυλακτικό σε μικρό γράμμα
 • ατομικά εκτυπώσιμο
 • ασυνήθιστο διαφημιστικό μέσο
 • υψηλή τιμή ανάκλησης
 • διαθέσιμο από 500 τεμάχια
 • επίσης για πάρτι ή μπάτσελορ πάρτι

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας για την ατομική σας προσφορά ή παραγγελία:

Γιατί διαφημιστικά προφυλακτικά;

Υπέροχη ιδέα: διαφημιστικά προφυλακτικά! Τα τυπωμένα προφυλακτικά ή τα προφυλακτικά με λογότυπο είναι ασυνήθιστα και ελκυστικά διαφημιστικά δώρα για σχεδόν κάθε περίσταση. Μαζί μας μπορείτε να εκτυπώσετε προφυλακτικά και να τα διανείμετε ως αναιδή διαφημιστικά προφυλακτικά στους ανοιχτόμυαλους ανθρώπους.

Προφυλακτικά προώθησης: θρασύ, σέξι και χιουμοριστικό

Χαρίστε ένα καουτσούκ, ή δύο ή τρία. Μπορείτε να σκοτώσετε πολλά πουλιά με ένα σμπάρο. Τα τυπωμένα προφυλακτικά προσελκύουν την προσοχή, το διαφημιστικό μήνυμα παραμένει στη μνήμη των δυνητικών πελατών και ο σύντροφος μπορεί επίσης να απολαύσει ασφαλές σεξ κατά τη διάρκεια του βραδινού γυμνού ή του πρωινού quickie. Φυσικά, τα προφυλακτικά με εκτύπωση δεν έχουν διαφημιστική εκτύπωση στο ίδιο το προφυλακτικό, αλλά εμείς εκτυπώνουμε μόνο στη συσκευασία του προφυλακτικού. Δεν υπάρχουν όρια στα μοτίβα και τη δημιουργικότητά σας με τα διαφημιστικά μας προφυλακτικά: Αυτοκίνητα, εικονογράμματα, πνευματώδη ρητά ή το λογότυπο της εταιρείας σας ταιριάζουν απόλυτα στο εύχρηστο περιτύλιγμα προφυλακτικού. Η εξωτερική συσκευασία μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ελκυστικός διαφημιστικός χώρος.

Ελκυστικός διαφημιστικός χώρος: προφυλακτικά με αποτύπωμα

Τα σπιρτόκουτα, τα φακελάκια ζάχαρης και οι κυψέλες συμπυκνωμένου γάλακτος χρησιμοποιούνται εδώ και πολύ καιρό ως διαφημιστικά μέσα. Εκτύπωση σε προφυλακτικά - οι δημιουργοί της διαφήμισης τολμούν να το κάνουν αυτό μόνο από τότε που το σεξ δεν αποτελεί πλέον θέμα ταμπού και οι διαφημίσεις για ασφαλές σεξ αναβοσβήνουν στις οθόνες την prime time. Μόλις πριν από λίγα χρόνια, οι πελάτες έρχονταν σε δύσκολη θέση όταν η πωλήτρια στην ουρά του ταμείου φώναζε σε όλη την αίθουσα πωλήσεων: "Γιούτα, πόσο κοστίζουν τα προφυλακτικά;". Σήμερα, λίγοι άνθρωποι κοκκινίζουν όταν ψωνίζουν προφυλακτικά. Τα τυπωμένα προφυλακτικά με αστεία μοτίβα είναι σε πλήρη θέα στο ταμείο και δεν είναι πλέον κρυμμένα κοντά στο πάτωμα στο φαρμακείο. Η εκτύπωση σε προφυλακτικά είναι μια αποτελεσματική εναλλακτική λύση για εταιρείες με μικρό διαφημιστικό προϋπολογισμό, οι οποίες όμως θέλουν να έχουν μεγάλη απήχηση. Τα διαφημιστικά προφυλακτικά ξεχωρίζουν - Η εταιρεία σας ξεχωρίζει όταν χρησιμοποιεί διαφημιστικά προφυλακτικά ως στρατηγική μάρκετινγκ. Σίγουρα!

Εκτυπώστε τα προφυλακτικά σας: Απλό και φθηνό

Τα προφυλακτικά είναι πάντα ένα ασφαλές στοίχημα - είτε στη διαφήμιση είτε κατά τη διάρκεια του σεξ. Τα μικρά αντισυλληπτικά, προφυλακτικά ή Frommser (όπως τα αποκαλούν χαϊδευτικά από τον εφευρέτη Julius Fromm) υπόκεινται στα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και παραγγέλλονται από εμάς από επιλεγμένους κατασκευαστές μάρκας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικές μάρκες, μεγέθη, ακόμη και γεύσεις, πριν έρθει η ώρα να σχεδιάσετε και να εκτυπώσετε τα προφυλακτικά. Με ραβδώσεις, καρφιά, χρωματιστά ή τερατώδη μεγέθη, θα εκτυπώσουμε οποιαδήποτε συσκευασία προφυλακτικού θέλετε. Τα κλασικά διαφημιστικά προφυλακτικά είναι τετράγωνα, πρακτικά και φθηνά. Μπορείτε εύκολα να επιλέξετε από τα πρότυπα σχεδιασμού μας για να σχεδιάσετε τα διαφημιστικά σας προφυλακτικά ή να επικοινωνήσετε μαζί μας εμπιστευτικά μέσω ταχυδρομείου. Κάνουμε δυνατή κάθε διαφημιστική ιδέα για τα προφυλακτικά σας με εκτύπωση.

Ασφαλές στοίχημα, ασφαλής διαφήμιση: προφυλακτικά με λογότυπο

Εκτός από τα ατομικά τυλιγμένα και τυπωμένα προφυλακτικά, σχεδιάζουμε επίσης για εσάς πρακτικές αναδιπλούμενες κάρτες με επικολλημένες συσκευασίες προφυλακτικών, οι οποίες είναι εγγυημένο ότι θα προσελκύσουν την προσοχή ως αντικείμενα αλληλογραφίας (direct mail) ή σε εμπορικές εκθέσεις και πάρτι. Τα τυπωμένα προφυλακτικά με λογότυπο χωράνε σε κάθε φάκελο, δεν προσθέτουν όγκο, αλλά συμβάλλουν στην ασφαλή διανομή της διαφήμισής σας. Όταν τα πράγματα πρέπει να κινηθούν γρήγορα: Minipacks με αυτοκόλλητα. Συμμετέχετε και κάντε το με διαφημιστικά προφυλακτικά. Πουθενά δεν είναι πιο γρήγορο και ασφαλές για να πάρετε την απόλυτη διαφημιστική σας ώθηση.

Τα διαφημιστικά προφυλακτικά MISTER SIZE είναι δυστυχώς διαθέσιμα μόνο σε μέγεθος προφυλακτικού 57. Χρειάζεστε διαφορετικό μέγεθος προφυλακτικού για την προώθησή σας; Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για το αίτημά σας για μια ατομική λύση.

Χαρακτηριστικά

Ονομαστικό πλάτος: 57 mm

Μήκος προφυλακτικού: 185 mm

Πάχος τοιχώματος (πάχος προφυλακτικού): 0,05 mm

Χρώμα: διαφανές

Σχήμα: κυλινδρικό, ιδανική εφαρμογή και εύκολο ξετύλιγμα, με δεξαμενή

Λιπαντικό: πολύ υγρό

vegan: ναι

Δοκιμασμένη ποιότητα

Δερματολογικά ελεγμένο και 100% ηλεκτρονικά ελεγμένο

Πιστοποίηση: CE 0120 / ISO 4074

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα πρότυπα ποιότητας που εφαρμόζουμε στις τέσσερις βασικές αρχές μας.

Το κύριο συστατικό των προφυλακτικών MISTER SIZE είναι το λατέξ. Αυτό λαμβάνεται από το καουτσούκ και επομένως είναι ένα καθαρό φυσικό προϊόν το οποίο, εκτός από το καουτσούκ, αποτελείται κυρίως από νερό, αλλά και σε μικρά μέρη από ρητίνες, πρωτεΐνες και μέταλλα.

Για την κατασκευή των προφυλακτικών MISTER SIZE χρησιμοποιείται μόνο πρώτης κατηγορίας φυσικό λάτεξ από προσεκτικά επιλεγμένους προμηθευτές. Η ένωση λατέξ περιέχει επίσης άλλα συστατικά που είναι υπεύθυνα για την καλή ελαστικότητα, την ασφαλή αντοχή στο σχίσιμο και την ευχάριστη ουδέτερη οσμή.

Πλήρης κατάλογος συστατικών των προφυλακτικών MISTER SIZE:

 • Cis-1,4-πολυισοπρένιο (φυσικό λάτεξ από καουτσούκ).
 • Διαιθυλοδιθειοκαρβαμικό ψευδάργυρο (επιταχυντής)
 • Φαινόλη, 4-μεθυλο, προϊόντα αντίδρασης με δικυκλοπενταδιένιο και ισοβουτένιο (αντιοξειδωτικό)
 • Διβουτυλοδιθειοκαρβαμικό ψευδάργυρο (επιταχυντής)
 • Οξείδιο του ψευδαργύρου (ενεργοποιητής βουλκανισμού)
 • Θείο (βουλκανιστικός παράγοντας)
 • Υδροξείδιο του καλίου (σαπούνι)
 • Λιπαρή αλκοόλη (σαπούνι)

Πληροφορίες σύμφωνα με τον κανονισμό για την ασφάλεια των προϊόντων (ΕΕ) 2023/988

Πληροφορίες κατασκευαστή

πιστοποιητικά

Οδηγίες χρήσης