Skip to main content

Τι συμβαίνει όταν έχεις λάθος μέγεθος: 12 αστείες ιστορίες από τον Άγιο Βασίλη

Τι συμβαίνει όταν έχετε λάθος μέγεθος; Μάθετε γιατί το να φοράτε λάθος μέγεθος μπορεί να οδηγήσει σε χάος και δυσφορία με 12 αστείες ιστορίες από τον Άγιο Βασίλη και γιατί ένα προφυλακτικό Mister Size είναι πραγματικά το καλύτερο δώρο που μπορείτε να πάρετε φέτος τα Χριστούγεννα.

Πρώτη Χριστουγεννιάτικη ιστορία

Θα σας πω μια ιστορία: πριν από μερικούς αιώνες, ένα από τα ξωτικά μου, που το έλεγαν Μαίρη, είχε σπάσει τα παπούτσια της με τα στριφτά δάχτυλα και είχε ξεχάσει να πάρει ένα ζευγάρι ανταλλακτικά. Καθώς δεν είχε χρόνο να τα επισκευάσει, αναγκάστηκε να φορέσει ένα παλιό μεγάλο ζευγάρι που είχε βρει θαμμένο στο εργαστήριο. Έβαλε τα ποδαράκια της σε αυτές τις μεγάλες πράσινες παντόφλες και περπατούσε όλη μέρα με άβολα παπούτσια, σκοντάφτοντας σε κάθε της βήμα. Παρά τις προσπάθειές της, η καημένη η Μαίρη δεν ήταν ικανοποιημένη με καμία από τις δουλειές που ήθελε να κάνει εκείνη την ημέρα. Από εκείνη την ημέρα, η Μαίρη φροντίζει πάντα να φοράει το σωστό μέγεθος παπουτσιών και να έχει μαζί της ένα εφεδρικό ζευγάρι.... σε περίπτωση που σπάσουν.

Δεύτερη Χριστουγεννιάτικη ιστορία

Κάποτε ήρθα σε αυτό το γραφικό μικρό αχυρένιο σπιτάκι σε ένα μικρό χωριό στη νότια Αγγλία. Όταν έφτασα στη βάση της χιονισμένης καμινάδας, είδα δύο παιδικές κάλτσες να κρέμονται πάνω από το τζάκι. Ένα από τα παιδιά είχε κρεμάσει μια κόκκινη κάλτσα που ήταν πολύ μεγάλη, έτσι ώστε να κρέμεται χαμηλά στην καμινάδα - ελπίζοντας για περισσότερα δώρα, σκέφτηκα. Αλλά όταν πήγα να βγάλω ένα δώρο από το κόκκινο χριστουγεννιάτικο σακί μου, γύρισα και είδα ότι η μακριά κόκκινη κάλτσα είχε πάρει φωτιά! Κατάφερα να σβήσω τη φωτιά, αλλά ποιος ξέρει τι θα μπορούσε να είχε συμβεί αν δεν ήμουν εκεί; Από εκείνη την ημέρα και μετά, προσπαθώ να υπενθυμίζω στους ανθρώπους να κρεμούν τις κάλτσες στο σωστό μέγεθος για να αποφύγουν τις δυσάρεστες εκπλήξεις που μπορεί να προκύψουν από μια κάλτσα που είναι υπερβολικά μεγάλη.

Τρίτη χριστουγεννιάτικη ιστορία

Τα περασμένα Χριστούγεννα, τα ξωτικά είχαν φτιάξει τόσα πολλά δώρα που έπρεπε να ανησυχώ για το πώς θα τα παραδώσω όλα. Για να εξοικονομήσω χρόνο, σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να βάλω όλα τα δώρα στον μεσαίου μεγέθους κίτρινο σάκο μου που ήταν ήδη έτοιμος. Ήταν σκληρή δουλειά και βογκούσα και πάλευα να βάλω όλο και περισσότερα δώρα στο σάκο μου. Νόμιζα ότι τα κατάφερα και ήμουν αρκετά ευχαριστημένη με τον εαυτό μου μέχρι που άρχισα να παραδίδω τα δώρα μου και ο σάκος σκίστηκε.... και τα δώρα σκορπισμένα παντού. Σήμερα φροντίζω πάντα να βεβαιώνομαι ότι τα ξωτικά μου έδωσαν το σωστό μέγεθος σάκου.

Τέταρτη Χριστουγεννιάτικη ιστορία

Μια φορά κι έναν καιρό, ετοιμαζόμουν να φύγω από το εργαστήριό μου την παραμονή των Χριστουγέννων. Τα δώρα ήταν στο έλκηθρο, οι τάρανδοι είχαν φάει και είχαν πασπαλιστεί με μαγική νεραϊδόσκονη, και εγώ είχα φορέσει το μεγάλο κόκκινο κοστούμι μου. Καθόμουν στη θέση μου, είχα τα χαλινάρια στο χέρι μου και ήμουν έτοιμος να φύγω, όταν άκουσα ένα δυνατό κτύπημα πίσω μου. Γύρισα και παρατήρησα ότι υπήρχε μια μεγάλη τρύπα στο έλκηθρό μου. Στο άψε σβήσε, τα ξωτικά ήταν έτοιμα και έφεραν το έλκηθρο αντικατάστασης - τα δώρα ξαναφορτώθηκαν, οι τάρανδοι δέθηκαν στο νέο έλκηθρο - αλλά παρατηρήσαμε ένα μεγάλο πρόβλημα. Το έλκηθρο ήταν πολύ μικρό για τον μεγάλο όγκο των δώρων, ο σάκος γλιστρούσε συνεχώς από το έλκηθρο. Τότε συνειδητοποίησα πόσο σημαντικό είναι το τέλειο μέγεθος του έλκηθρου και δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ να χρησιμοποιώ ξανά λάθος μέγεθος έλκηθρου.

Πέμπτη χριστουγεννιάτικη ιστορία

Καθώς ήμουν έτοιμος να προσγειωθώ στην οροφή ενός παλιού βικτοριανού σπιτιού, κοίταξα κάτω και είδα έναν άνδρα να κάθεται μόνος στο τραπέζι του, με μαχαίρι και πιρούνι στο χέρι - έτοιμος να φάει το χριστουγεννιάτικο δείπνο του. Καθώς κοίταξα πιο προσεκτικά, παρατήρησα ότι το χριστουγεννιάτικο καπέλο που του είχαν χαρίσει πρόσφατα και το είχαν βάλει στο κεφάλι του ήταν πολύ μεγάλο και είχε γλιστρήσει πάνω από τα μάτια του, εμποδίζοντάς τον να φάει το φαγητό του. Ω, πόσο καλά πέρασα! Προσπάθησε να φάει το χριστουγεννιάτικο δείπνο του με δεμένα μάτια. Ho Ho Ho Ho!

Έκτη Χριστουγεννιάτικη ιστορία

Έχετε ακούσει πως κάποτε κόλλησα σε μια καμινάδα; Είχα φάει πάρα πολλά νόστιμα γλυκά και η μεγάλη στρογγυλή κοιλιά μου ήταν πολύ μεγάλη για να χωρέσει μέσα από την καμινάδα - ένιωθα ότι θα έσκαγα. Τα γένια μου ήταν μαύρα, είχα παντού αιθάλη και η μύτη μου μυρμήγκιαζε. Από εκείνη τη στιγμή, θυμάμαι πάντα ότι είναι τρομερά άβολο να ανεβαίνεις από μια καμινάδα με λάθος μέγεθος - όχι πολύ διαφορετικό από το να φοράς προφυλακτικό με λάθος μέγεθος.

Έβδομη Χριστουγεννιάτικη ιστορία

Σας έχω πει ποτέ για τη φορά που βρέθηκα σε ένα πολυκατάστημα; Η βοηθός μου είχε δηλώσει ασθένεια και μου ζητήθηκε να την αντικαταστήσω. Το κατάστημα ήταν όμορφα φωτισμένο με λαμπερά χριστουγεννιάτικα φώτα και όλοι ήταν πολύ χαρούμενοι και ευδιάθετοι, ενώ τα παιδιά κάθονταν στην αγκαλιά μου και μου έλεγαν τι ήθελαν για τα Χριστούγεννα. Καθώς ένας πατέρας κάθισε το παιδί του στην αγκαλιά μου, κοίταξα ψηλά και παρατήρησα ότι το πράσινο χριστουγεννιάτικο πουλόβερ του ήταν πολύ μικρό, οπότε φαινόταν η κοιλιά του - φαινόταν τρομερά στενό. Χασκογέλασα, κούνησα τη μεγάλη στρογγυλή κοιλιά μου και ρώτησα το παιδί αν θα έπρεπε να στείλω στον πατέρα του ένα χριστουγεννιάτικο πουλόβερ που να του ταιριάζει; Ελπίζω να είναι το μόνο πράγμα που δεν ταιριάζει αυτά τα Χριστούγεννα! Ho Ho Ho Ho.

Όγδοη χριστουγεννιάτικη ιστορία

Κάποια Χριστούγεννα, τα ξωτικά και εγώ ήμασταν στο εργαστήριο και τυλίγαμε τα υπόλοιπα χριστουγεννιάτικα δώρα για να τα παραδώσουμε την επόμενη μέρα, όταν ξαφνικά ακούσαμε ένα από τα ξωτικά να αρχίζει να ουρλιάζει από απογοήτευση. Όταν τρέξαμε να δούμε τι συνέβαινε, είδαμε ένα τετράγωνο κουτί στο τραπέζι με ένα πολύ μικρό κομμάτι χαρτί περιτυλίγματος - το χαρτί περιτυλίγματος του ξωτικού ήταν πολύ μικρό. Δεν είχε μετρήσει σωστά το δώρο του και προσπαθούσε να το τυλίξει με το μικρό χαρτί. Είπα στο ξωτικό να μετράει πάντα πριν τυλίξει το δώρο του, ώστε να ταιριάζει τέλεια.

Ένατη Χριστουγεννιάτικη ιστορία

Τα Χριστούγεννα είδα κάποτε μια οικογένεια να προσπαθεί να στριμώξει μια γαλοπούλα, που θεωρούσαν ότι είχε το τέλειο μέγεθος, σε έναν φούρνο που ήταν πολύ μικρός. Νόμιζαν ότι μπορούσαν να τα καταφέρουν, και έσπρωξαν και πίεσαν τη γαλοπούλα στο φούρνο - αλλά χωρούσε; Η πόρτα μπορούσε να κλείσει, αλλά η γαλοπούλα είχε συμπιεστεί τόσο πολύ που δεν μπορούσε να ψηθεί σωστά, οι χυμοί της έτρεχαν έξω και το χριστουγεννιάτικο δείπνο καταστράφηκε. Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας; Να είστε πάντα προετοιμασμένοι με το σωστό μέγεθος φούρνου.

Δέκατη Χριστουγεννιάτικη ιστορία

Μια φορά κι έναν καιρό, έγινα μάρτυρας ενός πραγματικά ηλίθιου λάθους κατά τη διακόσμηση ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου. Μια οικογένεια είχε αγοράσει ένα μεσαίου μεγέθους χριστουγεννιάτικο δέντρο και βρισκόταν στη διαδικασία να το στολίσει. Όταν έβγαλαν τα φωτάκια τους από το κουτί και άρχισαν να τα τυλίγουν γύρω από το δέντρο, σύντομα συνειδητοποίησαν ότι δεν είχαν μετρήσει το σωστό μήκος, οπότε τα φωτάκια μπορούσαν να τυλιχτούν μόνο γύρω από την κορυφή του δέντρου και - ιδού - δεν μπορούσαν καν να συνδεθούν στην πρίζα, επειδή το καλώδιο ήταν πολύ κοντό! Ένιωσα τόσο άσχημα που τους έστειλα τα φώτα στο σωστό μέγεθος, με τη συμβουλή ότι πρέπει πάντα να μετράτε πριν αγοράσετε.

Ενδέκατη χριστουγεννιάτικη ιστορία

Θυμάστε την ιστορία με τον άνδρα που πήγε στα πολυκαταστήματα φορώντας το μικροσκοπικό χριστουγεννιάτικο πουλόβερ που δεν του ταίριαζε; Λοιπόν, την επόμενη χρονιά ο ίδιος άνθρωπος ήρθε ξανά - και έφερε μαζί του και το παιδί του. Είχε αγοράσει ένα νέο χριστουγεννιάτικο πουλόβερ, αλλά αυτό έμοιαζε χειρότερο από αυτό που είχε φορέσει πέρυσι - ήταν δύο νούμερα μεγαλύτερο και το ύφασμα κρεμόταν παντού. Ο καημένος - είχε μόνο μαντέψει το σωστό μέγεθος πριν το αγοράσει, οπότε κανένα από τα δύο πουλόβερ δεν του ταίριαζε σωστά. Πήγα μαζί του στο τμήμα με τα χριστουγεννιάτικα πουλόβερ και βεβαιώθηκα ότι το μέγεθός του είχε καθοριστεί και ότι αγόρασε το σωστό μέγεθος - αν δεν μετρήσεις, πώς ξέρεις ποιο είναι το σωστό μέγεθος;

Δωδέκατη χριστουγεννιάτικη ιστορία

Πριν από πολύ καιρό, ζητήθηκε από τη σύζυγό μου να εκφωνήσει μια χριστουγεννιάτικη ομιλία για τις γιορτές στο Βόρειο Πόλο. Για την περίσταση, είχε πλέξει ένα ζευγάρι κόκκινες και λευκές κάλτσες για να είναι ζεστή και άνετη. Αλλά κατά τη διάρκεια της ομιλίας, οι κάλτσες της γλίστρησαν συνεχώς και έπρεπε να τις τραβήξει ξανά και ξανά. Η σύζυγός μου ντράπηκε τόσο πολύ - τα είχε πλέξει ένα νούμερο μεγαλύτερο. Εκείνη τη στιγμή ανακάλυψε ότι δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να φοράς λάθος νούμερο, γι' αυτό και πάντα ελέγχει διπλά ότι οι κάλτσες της ταιριάζουν τέλεια όταν πλέκει καινούργιες.

Στις δώδεκα χριστουγεννιάτικες ιστορίες θα μπορούσατε να δείτε τι συμβαίνει όταν έχετε το λάθος μέγεθος. Επιτρέψτε μας να σας πούμε ένα μυστικό που θα σας φανεί σαν χριστουγεννιάτικο δώρο: Με το προφυλακτικό Mister Size, δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε ότι φοράτε ένα προφυλακτικό που είναι πολύ μικρό και μπορεί να σκάσει ανά πάσα στιγμή, ή ένα προφυλακτικό που είναι πολύ μεγάλο και δεν σας προστατεύει πλήρως επειδή μπορεί να γλιστρήσει ανά πάσα στιγμή. Με επτά διαφορετικά μεγέθη, υπάρχει πραγματικά ένα μέγεθος για όλους. Ένα προφυλακτικό που ταιριάζει και έχει το τέλειο μέγεθος είναι πραγματικά ένα δώρο για όλους!

Βρείτε το τέλειο μέγεθος προφυλακτικού τώρα

Ανακαλύψτε τα διάφορα διαθέσιμα μεγέθη προφυλακτικών στο κατάστημά μας τώρα:

Πηγαίνετε απευθείας στο κατάστημα

Mister Size
Περισσότερα άρθρα

Το καλό σεξ δεν χρειάζεται να είναι τέλειο

Διαβάστε τώρα

Το χάπι - πραγματικά ίσα δικαιώματα κατά τη διάρκεια του σεξ;

Διαβάστε τώρα

Προφυλακτικά και λιπαντικό: έτσι πάει το σεξ ρολόι

Διαβάστε τώρα