Skip to main content

Ανοιξιάτικο ξύπνημα: 5 συμβουλές για αξέχαστους οργασμούς

Σε ποιον δεν αρέσουν οι έντονοι οργασμοί; Μερικές φορές η σεξουαλική μας ζωή μπαίνει σε μια ρουτίνα όπου η σεξουαλική απόλαυση πέφτει - εδώ είναι πέντε συμβουλές για να βιώσετε καλύτερους οργασμούς αυτή την άνοιξη.

Αυνανιστείτε περισσότερο

Ναι, καλά ακούσατε - ο περισσότερος αυνανισμός οδηγεί σε πιο έντονους οργασμούς. Η εξερεύνηση της οικείας σας ζώνης όχι μόνο σας κάνει να έχετε μεγαλύτερη επίγνωση του σώματός σας, αλλά μπορείτε επίσης να ανακαλύψετε νέες και διαφορετικές ευχάριστες αισθήσεις και συναισθήματα που αυξάνουν τη σεξουαλική ευχαρίστηση και σας εξοπλίζουν με εμπιστευτικές γνώσεις για να τις μοιραστείτε με τον σύντροφό σας την επόμενη φορά. Αν υποφέρετε από πρόωρη εκσπερμάτιση ή οργασμούς που συμβαίνουν πολύ γρήγορα, μπορείτε να εκπαιδεύσετε το σώμα σας να περιμένει λίγο περισσότερο μέσω του αυνανισμού. Αυτό λειτουργεί, για παράδειγμα, κάνοντας παύση για 30 δευτερόλεπτα όταν αισθάνεστε ότι είστε έτοιμοι να κορυφώσετε. Όσο περισσότερο κάνετε παύσεις και μαθαίνετε να παίρνετε το χρόνο σας, τόσο περισσότερο μπορείτε να αντέξετε μέχρι να φτάσετε στο αποκορύφωμα της ηδονής που θα σας οδηγήσει στον τελικό σας οργασμό.

Πάρτε το χρόνο σας με τα προκαταρκτικά

Ξέρουμε ότι μπορεί να είναι δελεαστικό να παραλείψετε τα προκαταρκτικά και να πάτε κατευθείαν στη συνουσία, ειδικά αν δεν έχετε πολύ χρόνο ή ενέργεια. Ωστόσο, αν παραλείψετε τα προκαταρκτικά, θα χάσετε μια ολόκληρη σειρά από σεξουαλικές απολαύσεις πριν φτάσετε στον οργασμό. Κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών, το σώμα απελευθερώνει διάφορες ορμόνες που προκαλούν ευεξία και βοηθούν στην αύξηση της απόλαυσης κατά την κορύφωση. Η ντοπαμίνη, ένας νευροδιαβιβαστής που είναι υπεύθυνος για την επιδίωξη της ευχαρίστησης και της ανταμοιβής, απελευθερώνεται κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών και οδηγεί σε αυξημένα συναισθήματα ευχαρίστησης και προσμονής, ενώ η ωκυτοκίνη, η "ορμόνη της αγκαλιάς", συμβάλλει στην ενίσχυση του δεσμού και της οικειότητας μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας. Επιπλέον, τα προκαταρκτικά βοηθούν στην προετοιμασία του σώματος για τη συνουσία, διεγείροντας τις ερωτογενείς ζώνες, αυξάνοντας τη ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα, κάνοντάς σας "υγρή" και τεντώνοντας τους μυς για έναν πιο έντονο οργασμό. Αν λοιπόν παραλείπετε τα προκαταρκτικά τον τελευταίο καιρό, ήρθε η ώρα να τα επαναφέρετε στη σεξουαλική σας ζωή - θα αναρωτιέστε πώς ζούσατε ποτέ χωρίς αυτά!

Ζωηρεύστε τη σεξουαλική σας ζωή με νέες στάσεις

Ας το παραδεχτούμε, είναι εύκολο να πέσετε σε μια σεξουαλική ρουτίνα, ειδικά αν είστε με τον σύντροφό σας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μπορεί να αποφασίζουμε για τις αγαπημένες μας στάσεις κάθε φορά που κάνουμε σεξ, το πιθανότερο είναι είτε ιεραποστολικό, είτε καουμπόισσα, είτε doggy style. Όμως με πάνω από 64 στάσεις στο Κάμα Σούτρα, υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός στάσεων και τεχνικών που ίσως δεν έχετε ακούσει και που μπορούν να αυξήσουν την πιθανότητα για πιο έντονους και ευχάριστους οργασμούς. Επιπλέον, η εύρεση μιας νέας αγαπημένης στάσης μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χτίσετε έναν πιο στενό δεσμό με τον σύντροφό σας και να διασκεδάσετε ελαχιστοποιώντας τη σεξουαλική πλήξη. Για παράδειγμα, αν δεν έχετε βιώσει ποτέ κολπικό οργασμό, η αλλαγή στάσης για να διεγείρετε το σημείο G μπορεί να σας οδηγήσει σε μεγαλύτερη σεξουαλική ευχαρίστηση και σε πιο έντονο οργασμό.

Μάθετε τη σωστή τεχνική αναπνοής

Η ταντρική αναπνοή είναι μια τεχνική που μπορεί να αυξήσει τη σεξουαλική ευχαρίστηση και να οδηγήσει σε πιο έντονους οργασμούς αυξάνοντας την ευαισθησία, την επίγνωση και τη σεξουαλική ενέργεια στο σώμα μας. Αυτό επιτυγχάνεται εστιάζοντας στην αργή, βαθιά αναπνοή, ενώ φαντάζεστε τη ροή της σεξουαλικής ενέργειας που περνάει μέσα από το σώμα κατά τη διάρκεια της συνουσίας. Η τεχνική αυτή θεωρείται ότι αυξάνει τη ροή του αίματος και την ευαισθησία στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, οδηγώντας σε μεγαλύτερη διέγερση και σεξουαλική ευχαρίστηση. Αν θέλετε λοιπόν να βιώσετε πιο έντονους οργασμούς, δοκιμάστε αυτή την τεχνική.

  • Εισπνεύστε αργά και βαθιά από τη μύτη σας για περίπου 5 δευτερόλεπτα.
  • Καθώς εισπνέετε, θα πρέπει να αισθάνεστε την κοιλιά σας να ανεβαίνει - αυτό ονομάζεται διαφραγματική αναπνοή και μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση και τον έλεγχο της σεξουαλικής διέγερσης.
  • Κρατήστε την αναπνοή σας για 1-2 δευτερόλεπτα.
  • Εκπνεύστε αργά από τη μύτη σας για περίπου 5 δευτερόλεπτα.

Όσο περισσότερο εξασκείτε αυτή την τεχνική, τόσο πιο εύκολα θα πετυχαίνετε μεγαλύτερους και πιο έντονους οργασμούς.

Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το σωστό μέγεθος προφυλακτικού

Ένας από τους μεγαλύτερους μύθους είναι ότι τα προφυλακτικά δεν είναι άνετα - και αυτή η παρανόηση δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια. Ο λόγος που σε μερικούς ανθρώπους δεν αρέσουν τα προφυλακτικά είναι επειδή φορούν το λάθος μέγεθος, το οποίο μειώνει τη σεξουαλική απόλαυση, ενώ είναι επίσης επιζήμιο για την ασφάλεια. Ένα προφυλακτικό που είναι πολύ μεγάλο μπορεί να γλιστρήσει κατά τη διάρκεια της συνουσίας και να μειώσει τη διέγερση και την τριβή αν δεν είναι σφιχτό στο πέος, ενώ ένα προφυλακτικό που είναι πολύ σφιχτό μπορεί να τσιμπήσει τον άξονα, προκαλώντας δυσφορία ή μειωμένη κυκλοφορία του αίματος. Εάν ανησυχείτε περισσότερο για το ίδιο το προφυλακτικό όταν φοράτε προφυλακτικό ή το αισθάνεστε άβολα, μπορεί να είστε λιγότερο σε θέση να συγκεντρωθείτε στη σεξουαλική εμπειρία και να απολαμβάνετε λιγότερο τη συνουσία. Για να αυξήσετε τις πιθανότητες να έχετε έναν πιο έντονο οργασμό, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το σωστό μέγεθος προφυλακτικού. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία τώρα και προσδιορίστε το κατάλληλο μέγεθος προφυλακτικού γρήγορα και εύκολα.

Προσδιορίστε το μέγεθος του προφυλακτικού τώρα

Mister Size
Περισσότερα άρθρα

Το καλό σεξ δεν χρειάζεται να είναι τέλειο

Διαβάστε τώρα

Το χάπι - πραγματικά ίσα δικαιώματα κατά τη διάρκεια του σεξ;

Διαβάστε τώρα

Προφυλακτικά και λιπαντικό: έτσι πάει το σεξ ρολόι

Διαβάστε τώρα