Skip to main content

Αυνανισμός, πώς να περιποιηθείτε σωστά το σώμα σας

Ο οδηγός για τις γυναίκες που θέλουν να απολαμβάνουν τη ζωή τους στο έπακρο χωρίς να εξαρτώνται από έναν άνδρα.

Απολαύστε απεριόριστη ευχαρίστηση

Στο Mister Size, έχουμε θέσει ως αποστολή μας να διασφαλίσουμε ότι έχετε τουλάχιστον τον ίδιο παράγοντα διασκέδασης κατά τη διάρκεια του ασφαλούς σεξ με αυτόν που έχετε κατά τη διάρκεια της επαφής χωρίς προφυλάξεις. Κάνουμε ό,τι μπορούμε κάθε μέρα για να κάνουμε την εμπειρία του σεξ με προφυλακτικό τέλεια για εσάς. Το προφυλακτικό είναι τόσο δημοφιλές επειδή είναι ένα από τα ασφαλέστερα διαθέσιμα αντισυλληπτικά και όχι μόνο σας προστατεύει από την εγκυμοσύνη, αλλά και από την προσβολή από σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Ποιος είναι όμως ο ασφαλέστερος τρόπος για να αποφύγετε να μείνετε έγκυος κατά τη διάρκεια του "σεξ"; Ακριβώς, ο αυνανισμός, εδώ είστε το αφεντικό των συναισθημάτων σας και δεν χρειάζεται να σπαταλάτε σκέψεις για πιθανές παρενέργειες μετά τη σεξουαλική επαφή. Όλα περιστρέφονται γύρω από εσάς και το σώμα σας. Η τρυφερή αφοσίωση στο σώμα σας μπορεί να γλυκάνει την καθημερινότητά σας με πολλούς τρόπους.

Μάθετε τι σας αρέσει

Υπάρχει μια στιγμή στη ζωή σχεδόν κάθε νεαρής γυναίκας, ακόμη και στην εφηβεία της, κατά την οποία νιώθει για πρώτη φορά ότι θέλει να εξερευνήσει το σώμα της πιο προσεκτικά. Αυτή η στιγμή είναι συνήθως πολύ πριν από την πρώτη εταιρική σχέση. Παρατηρεί κανείς ότι ορισμένα αγγίγματα στην κοιλιά του προκαλούν ένα πολύ παράξενο, αλλά ωστόσο ευχάριστο συναίσθημα. Είναι ωραία αίσθηση να τρίβεσαι σε κάτι, είτε πρόκειται για μια φανέλα, είτε για ένα κάθισμα ποδηλάτου, είτε για ένα μαξιλάρι που μετακινείς μπρος-πίσω ανάμεσα στα πόδια σου. Οι νεαρές γυναίκες συνήθως αναπτύσσουν μια προτίμηση για ένα συγκεκριμένο είδος διέγερσης ήδη σε αυτή την ηλικία.

Δυστυχώς, το θέμα του αυνανισμού εξακολουθεί να μην αντιμετωπίζεται ανοιχτά από τις γυναίκες παντού. Για τους άνδρες είναι φυσιολογικό να αγγίζουν τον εαυτό τους από καιρό σε καιρό, ενώ οι γυναίκες, όταν τίθεται αυτό το θέμα, συνήθως αντιδρούν κάπως ντροπιασμένες και προσπαθούν γρήγορα να μιλήσουν για κάτι άλλο. Αλλά ο αυνανισμός δεν είναι απολύτως τίποτα για το οποίο πρέπει να ντρέπεστε. Κανείς δεν ξέρει τι χρειάζεστε τόσο καλά όσο εσείς! Έτσι, δεν υπάρχει απολύτως τίποτα που να σας εμποδίζει στο ταξίδι σας για την εξερεύνηση του σώματός σας. Οι γυναίκες που διασκεδάζουν με τον εαυτό τους ή με τα παιχνίδια τους πιο συχνά έχει αποδειχθεί ότι είναι πιο ισορροπημένες και χαλαρές. Το καλύτερο πράγμα σχετικά με το σεξ με τον εαυτό σου είναι ότι μπορείς να το κάνεις όταν, όπου και όπως θέλεις. Δεν υπάρχουν όρια στη φαντασία σας. Το σπουδαιότερο πράγμα στον αυνανισμό, ωστόσο, είναι ότι δεν μένετε ποτέ ανικανοποίητοι. Δοκιμάζοντας διαρκώς τι σας διεγείρει και τι σας ανάβει ιδιαίτερα, μπορείτε επίσης να επικοινωνείτε καλύτερα με τον σύντροφό σας πώς να σας φέρει καλύτερα στην κορύφωση. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα μείνετε ποτέ με άδεια χέρια κατά τη διάρκεια του σεξ με τον σύντροφό σας.

Η αυτοϊκανοποίηση ως ισορροπία

Πρώτα απ' όλα, είναι πολύ σημαντικό να αφιερώσετε αρκετό χρόνο. Προγραμματίστε τη διασκέδαση με τον εαυτό σας στην καθημερινή σας ρουτίνα. Πάρτε το χρόνο σας και απολαύστε κάθε δευτερόλεπτο. Ειδικά αν δεν έχετε σταθερό σύντροφο, είναι σημαντικό να ικανοποιείτε τον εαυτό σας τακτικά. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να μειώσετε το άγχος και να αυξήσετε την προσωπική σας ευτυχία. Οι οργασμοί απελευθερώνουν μια απίστευτη ποσότητα χαρούμενων ορμονών, οι οποίες μπορούν να σας βοηθήσουν να παραμείνετε σε καλή διάθεση και ισορροπημένοι σε όλη σας τη ζωή.

Συμβουλές και κόλπα για τον τέλειο οργασμό με τον εαυτό σας

Πρώτα, κάντε απαλό μασάζ στην κλειτορίδα σας μέχρι να υγρανθείτε εντελώς. Τώρα μπορείτε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με τα χέρια σας εισάγοντας ένα ή περισσότερα δάχτυλα στο υγρό αιδοίο σας και μετακινώντας τα ρυθμικά. Με το άλλο χέρι μπορείτε να συνεχίσετε να τρίβετε την κλειτορίδα σας για να φτάσετε πιο γρήγορα στην κορύφωση. Εάν δεν είστε αρκετά υγρή, μην χρησιμοποιείτε κρέμες ή σωματικά έλαια ως λιπαντικά. Αυτά μπορεί να έχουν πολύ κακή επίδραση στην κολπική χλωρίδα και/ή να οδηγήσουν σε αλλεργίες. Για περισσότερη διασκέδαση, σας προτείνουμε το οργανικό λιπαντικό με βάση το νερό από το Mister Size.

Με το λιπαντικό μας, μπορείτε να εισάγετε τα δάχτυλά σας ή ακόμα και το παιχνίδι σας καλύτερα και τίποτα δεν στέκεται εμπόδιο σε έναν τέλειο οργασμό. Μη φοβάστε να προσθέσετε ένα παιχνίδι, όπως έναν δονητή, στο σεξουαλικό σας παιχνίδι, αν τα δάχτυλά σας δεν σας φέρνουν αξιόπιστα στην κορύφωση. Υπάρχει μια ποικιλία σεξουαλικών παιχνιδιών που θα σας κάνουν να φτάσετε σε απόλυτη έκσταση σε χρόνο μηδέν.

Διακοσμήστε το σεξουαλικό σας παιχνίδι με βρώμικες σκέψεις. Δεν υπάρχουν απολύτως κανένα όριο. Μπορείτε να αφήσετε τη φαντασία σας και τα δάχτυλά σας να οργιάσουν. Μπείτε στη διάθεση, φορέστε σέξι εσώρουχα και παρακολουθήστε στον καθρέφτη καθώς περιποιείστε τον εαυτό σας με τον δονητή σας. Αν και μπορεί να είναι λίγο παράξενο στην αρχή, πολλές γυναίκες διασκεδάζουν βλέποντας τον εαυτό τους να κάνει σεξ μέχρι τον οργασμό.

Χρησιμοποιήστε ολόκληρο το σώμα σας ως παιδική χαρά, χαϊδεύοντας, φιλώντας και γλείφοντας ο ένας τον άλλον αν σας αρέσει. Σε μερικούς αρέσει να αφήνουν το δάχτυλό τους να γλιστράει απαλά μέσα στους γλουτούς τους για πρόσθετη πρωκτική διέγερση με ομοιόμορφες κινήσεις. Το λιπαντικό μας Mister Size συνιστάται επίσης εδώ.

Η ποικιλία είναι το παν

Να είστε ανοιχτοί σε πειραματισμούς και να ικανοποιείτε τον εαυτό σας όχι μόνο στο κρεβάτι. Μπορείτε επίσης να καθίσετε σε μια καρέκλα με τα πόδια σας ανοιχτά και να οδηγήσετε τον δονητή σας. Ενώ κάνετε ντους, περιποιηθείτε την κλειτορίδα σας με το σπρέι της κεφαλής του ντους και εισάγετε ταυτόχρονα το δάχτυλό σας στον κόλπο σας - θα βιώσετε έναν θεαματικό οργασμό. Το μόνο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι να μην βάζετε ποτέ το σπρέι απευθείας στον κόλπο σας, ακόμη και αν αισθάνεστε φανταστικά, κινδυνεύετε να καταστρέψετε τη φυσική κολπική χλωρίδα.

Οι σκέψεις σας είναι η παιδική σας χαρά

Όταν αυνανίζεστε, μπορείτε να αφεθείτε εντελώς, δεν υπάρχουν απολύτως κανένα όριο στη φαντασία σας. Μόνο εσύ ελέγχεις το πορνό στο κεφάλι σου. Εσείς αποφασίζετε με ποιον και πώς κάνετε σεξ. Είτε κάνετε σεξ με άνδρα είτε με γυναίκα, σας γλείφει η καυτή γειτόνισσα της διπλανής πόρτας; Είστε μέρος ενός οργίου στο οποίο όλοι ικανοποιούν όλους τους άλλους; Ό,τι σας ανάβει, δεν πειράζει. Δεν υπάρχουν φαντασιώσεις που είναι πολύ τρελές ή λάθος.

Αν ο κινηματογράφος στο κεφάλι σας δεν είναι αρκετός, μπορείτε φυσικά να χρησιμοποιήσετε το tablet και τις ταινίες σας για να βοηθήσετε. Μπορεί να είναι τόσο διεγερτικό να παρακολουθείτε άλλους στο δρόμο τους προς τον οργασμό και να αυνανίζεστε εσείς. Αν το πορνό για γυναίκες είναι πολύ βαρετό για εσάς, αναζητήστε κάτι πιο σκληρό. Ό,τι σας ανάβει είναι κατάλληλο.

Θετικές πτυχές του αυνανισμού

Αν είστε αγχωμένη από την καθημερινότητα και δεν μπορείτε να χαλαρώσετε το βράδυ, αφήστε αυθόρμητα τα χέρια σας να περιπλανηθούν στο παντελόνι σας και να χαϊδέψετε απαλά την κλειτορίδα σας. Αν είστε διεγερμένη και αρκετά υγρή, εισάγετε τα δάχτυλά σας ή τον δονητή σας βαθιά μέσα στον κόλπο σας μέχρι να σας κυριεύσει ένας λαμπρός οργασμός. Όλο το βάρος και η ανησυχία που κουβαλούσατε θα μετατραπεί σε βαθιά χαλάρωση και ικανοποίηση. Οι τόνοι ευτυχισμένων ορμονών που απελευθερώνονται κατά τη διάρκεια του οργασμού σας θα σας κάνουν να κοιμηθείτε χαλαροί και γεμάτοι θετικά συναισθήματα.

Ο αυνανισμός είναι επίσης το τέλειο φάρμακο για τον πόνο της περιόδου, καθώς ενισχύει τους μύες της περιοχής και διεγείρει τη ροή του αίματος. Ο αυνανισμός έχει επίσης αντισπασμωδικό αποτέλεσμα.

Τα απαγορευτικά του αυνανισμού

Ακόμα κι αν σχεδόν όλα επιτρέπονται κατά τη διάρκεια των σεξουαλικών σας παιχνιδιών, υπάρχουν ακόμα μερικά απαγορευμένα.

Ποτέ μην εισάγετε καθημερινά αντικείμενα στον κόλπο ή τον πρωκτό σας. Μπορεί να είναι δελεαστικό να το κάνετε με ένα αγγούρι ή με το στυλ της βούρτσας των μαλλιών σας, αλλά θα πρέπει πραγματικά να χρησιμοποιείτε μόνο παιχνίδια που είναι ειδικά φτιαγμένα για αυτόν τον σκοπό. Δεν είναι ασυνήθιστο να καταλήξετε στα επείγοντα μετά την απόλαυση. Μείνετε λοιπόν μακριά από ακατάλληλα καθημερινά αντικείμενα!

Οι λοσιόν και οι κρέμες δεν είναι καλές για την κολπική σας χλωρίδα, γι' αυτό χρησιμοποιείτε μόνο λιπαντικά που είναι ρητά κατάλληλα για το σκοπό αυτό, όπως το λιπαντικό τζελ MISTER SIZE.

Καθαρίζετε πάντα τα παιχνίδια σας σχολαστικά μετά τη χρήση για να αποφύγετε το σχηματισμό μικροβίων.

Και τώρα, καλή διασκέδαση!

Mister Size
Περισσότερα άρθρα

Το καλό σεξ δεν χρειάζεται να είναι τέλειο

Διαβάστε τώρα

Το χάπι - πραγματικά ίσα δικαιώματα κατά τη διάρκεια του σεξ;

Διαβάστε τώρα

Προφυλακτικά και λιπαντικό: έτσι πάει το σεξ ρολόι

Διαβάστε τώρα