Skip to main content

Η ομάδα Mister Size

Στην οικογενειακή μας επιχείρηση, όλοι οι εργαζόμενοι είναι πλήρως αφοσιωμένοι και ενθουσιώδεις στο να σας προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία προφυλακτικού. Μάθετε περισσότερα για τους ανθρώπους πίσω από το Mister Size με μια ματιά στα παρασκήνια. Γνωρίστε την ομάδα μας.

Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, προτάσεις ή κριτική, είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε. Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη όλα τα σχόλια, προκειμένου να βελτιώνουμε καθημερινά την εμπειρία σας με τα προφυλακτικά MISTER SIZE. Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα επικοινωνίας.

Eva

Το όραμά μας να καταστήσουμε τα κατάλληλα προφυλακτικά διαθέσιμα σε όλο και περισσότερες χώρες σε όλο τον κόσμο και αυτό μαζί με την υπέροχη ομάδα μας - αυτό είναι το πάθος μου! Η καλή μου διάθεση είναι συνήθως μεταδοτική. Λατρεύω τις καλές ιδέες και ακόμη περισσότερο να τις υλοποιώ γρήγορα με την ομάδα. Ως διευθύνων σύμβουλος, διασφαλίζω την επισκόπηση και το όραμα καθώς και την καλή ομαδική εργασία.

Jan

Γιατί τα παπούτσια έρχονται στο σωστό μέγεθος και όχι τα προφυλακτικά; Έχω κάνει στον εαυτό μου τις ερωτήσεις που κανείς άλλος δεν έχει κάνει. Ως ιδρυτής του ηλεκτρονικού καταστήματος προφυλακτικών Vinico, ως το πρόσωπο που συν-εφευρέθηκε το εμπορικό σήμα προφυλακτικών My.Size και το έκανε γνωστό στη Γερμανία, και ως ο εφευρέτης του Mister Size, αναπτύσσω τις απόλυτα ταιριαστές λύσεις για τους πελάτες μας σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο με δημιουργικότητα, μάτι για το σχεδιασμό και πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των προφυλακτικών.

Gunther

Λατρεύω την επαφή και την ανταλλαγή απόψεων με τους πελάτες μας. Το να αναπτύσσουμε ιδέες μαζί και να τις υλοποιούμε μαζί μου δίνει μεγάλη ευχαρίστηση κάθε μέρα. Η γνωριμία με πελάτες και ανθρώπους από όλη την Ευρώπη και πέρα από αυτήν και στη συνέχεια η φροντίδα τους και η ανταλλαγή ιδεών στο επίπεδο των ματιών είναι ένα θέμα που βρίσκεται κοντά στην καρδιά μου. Ταιριάζω απόλυτα με την Mister Size γιατί βρίσκω ατομικές λύσεις με τους πελάτες μου για να κάνω την Mister Size ακόμα πιο επιτυχημένη. Δημιουργικά και με αστείρευτη αισιοδοξία, βρίσκω πάντα νέους ενθουσιώδεις πελάτες που συνεχίζουν να κάνουν το Mister Size γνωστό ως ένα εξαιρετικό προφυλακτικό.

Bastian

Εργάζομαι στη Mister Size από την αρχή και συνεργάζομαι με την εταιρεία από το 2013. Η εργασία στη Mister Size, όπως και τα προφυλακτικά, μου ταιριάζει τόσο πολύ, επειδή είμαι ενθουσιώδης με την εργασία σε νέα έργα και είμαι πάντα σε αναζήτηση της σωστής λύσης. Λατρεύω την ποικιλία των διαφορετικών καθηκόντων στη Mister Size, είτε πρόκειται για τη δημιουργία του ιστότοπου, είτε για την οργάνωση των αγορών και της διεθνούς εφοδιαστικής ή ακόμη και για τη διατμηματική υποστήριξη στο μάρκετινγκ και τις πωλήσεις.

Τατιάνα

Μου αρέσει να χρησιμοποιώ τη δημιουργικότητά μου στους πιο διαφορετικούς τομείς της εταιρείας. Λατρεύω τα ποικίλα καθήκοντα και τις νέες προκλήσεις κάθε μέρα. Το να φροντίζω τους πελάτες μας B2B και B2C και τα θετικά τους σχόλια για το προϊόν μας είναι το μεγαλύτερο κίνητρό μου.

Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν ήξερε ήδη...

Η επιτυχία έρχεται όταν κάνεις αυτό που αγαπάς.

Bianca

Οι εκπαιδευόμενοι φτιάχνουν μόνο καφέ; Όχι στο ηλεκτρονικό εμπόριο στο MISTER SIZE! Ακόμα και ως εκπαιδευόμενος, ήμουν μέσα στα πράγματα από την πρώτη μέρα και μεγάλωνα με τα ολοένα αυξανόμενα καθήκοντα. Τώρα που ολοκλήρωσα την εκπαίδευσή μου, η εστίασή μου παραμένει στον τομέα του ηλεκτρονικού μας εμπορίου και του μάρκετινγκ. Είτε με αναρτήσεις στο blog, είτε με ενημερωτικά δελτία είτε με την εξυπηρέτηση πελατών: Ενημερώνω τους πελάτες μας B2C με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σχετικά με το MISTER SIZE, το σωστό μέγεθος προφυλακτικού ή τις τελευταίες τάσεις στο σεξ και τον έρωτα.

Να μην ξεχνάμε

Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχάσουμε να αναφέρουμε όλα τα εργατικά χέρια της ομάδας μας που δεν αναφέρονται εδώ, τα οποία μας υποστηρίζουν δυναμικά και με πλήρη αφοσίωση για το Mister Size, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Είτε πρόκειται για τους συνεργάτες μας για το μάρκετινγκ, τους φόρους και, κυρίως, το εργατικό προσωπικό της αποθήκης μας που φέρνει τα προϊόντα μας στο σπίτι σας ή στα πολυάριθμα καταστήματα.

Η άμεση επαφή σας μαζί μας

Vinergy GmbH
Bahnhofstr. 19
78224 Singen, Γερμανία

+49 (0) 7731 / 832 700-33

Η προστασία των δεδομένων είναι πολύ σημαντική για εμάς