Skip to main content

Drop together - πλεονεκτήματα για εσάς ως ζευγάρι

Ακόμα και σε δεσμευμένες σχέσεις, μπορεί να περάσει πολύς καιρός μέχρι να βρείτε τελικά την ιδανική μέθοδο αντισύλληψης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα ζευγάρια μας έμειναν αρχικά έκπληκτα από τις θετικές τους εμπειρίες με το MISTER SIZE. Ρίξτε μια ματιά στο τι έχουν να πουν.

Μαρτυρίες από ζευγάρια

Luis & Johanna - 39 & 41 ετών, από το Lübeck

"Είμαστε απαιτητικοί - σε κάθε κατάσταση".

Luis: "Είμαστε μαζί εδώ και 16 χρόνια και είχαμε πάντα πολύ καλή σεξουαλική ζωή. Έτσι από την πλευρά μου τουλάχιστον".

Johanna: "Δεν υπάρχουν αντιρρήσεις από εμένα!"

Luis: "Χαχα, χαίρομαι."

Johanna: "Ωστόσο, πριν από ένα χρόνο αποφάσισα ότι δεν ήθελα να δώσω στον οργανισμό μου άλλες ορμόνες και έτσι σταμάτησα να παίρνω το χάπι. Έτσι έπρεπε να αναζητήσουμε νέα αντισύλληψη. Τα προφυλακτικά ήταν τα αγαπημένα μου από την αρχή: πολύ ασφαλή και χωρίς περίπλοκη παρέμβαση στο σώμα. Εξάλλου, νομίζω ότι έχω φροντίσει για την αντισύλληψη μόνη μου αρκετά καιρό τώρα. Με τα προφυλακτικά, μπορούμε να αναλάβουμε την ίδια ευθύνη".

Luis: "Για να είμαι ειλικρινής, στην αρχή ήμουν μάλλον επιφυλακτικός. Ήταν πριν από λίγο καιρό, αλλά είχα άσχημες εμπειρίες με τα προφυλακτικά. Συχνά δεν ταίριαζαν σωστά και η αίσθηση ήταν μόνο η μισή από αυτή που είχαν χωρίς αυτά. Το σεξ σε δεύτερη μοίρα".

Ιωάννα: "Αυτό είναι που με επηρέασε. Δεν ήθελα να χειροτερέψω αυτό που είχαμε. Γι' αυτό έψαξα ποια θα ήταν η καλύτερη λύση όσον αφορά τα προφυλακτικά. Στη συνέχεια έπεσα πάνω στο Mister Size μέσω συστάσεων σε διαδικτυακά φόρουμ και παρήγγειλα αμέσως το Condom Sizer home."

Luis: "Είμαι μεγάλος οπαδός των εξατομικευμένων προϊόντων (έχω δύο κοστούμια κατά παραγγελία στην ντουλάπα μου), γι' αυτό και μου άρεσε αμέσως η μέτρηση. Τα προφυλακτικά που έφτασαν ήταν από την αρχή σαν να ήταν φτιαγμένα για μένα".

Johanna: "Την πρώτη φορά με προφυλακτικό μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς προφυλακτικό, ήμουν πραγματικά περίεργη αν θα ικανοποιούμασταν. Αλλά όλες οι ανησυχίες μου εξαφανίστηκαν μετά από λίγα λεπτά. Ήταν ωραία όπως πάντα".

Felix & Nora - 34 & 27 ετών, από Wittenberg

"Μπορούμε να αφεθούμε ελεύθεροι - και να διασκεδάσουμε τη ζωή μας".

Nora: "Ο Felix και εγώ είμαστε μαζί εδώ και τρία χρόνια. Τον περισσότερο καιρό είχαμε σχέση εξ αποστάσεως, αλλά πριν από έξι μήνες μετακόμισα στο Βερολίνο για να ζήσω μαζί του. Παράλληλα, ξεκίνησα τη δική μου επιχείρηση και δεν πάει καθόλου άσχημα. Έχω λοιπόν πολλά στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή... και τόσο λίγο χρόνο για ένα παιδί!"

Felix: "Είναι παρόμοιο για μένα, γι' αυτό και συμφωνούμε πολύ σχετικά με τον προγραμματισμό ενός παιδιού: κάποια μέρα, αλλά όχι τώρα".

Nora: "Αλλά μας αρέσει ακόμα να κάνουμε σεξ και μάλιστα πολύ (γέλια). Πρέπει λοιπόν να είμαστε πολύ προσεκτικοί".

Felix: "Η επιλογή προφυλακτικού δεν είναι εύκολη για μένα, όμως, επειδή δεν έχω ένα μέσο μέγεθος πέους. Μας έχει ήδη συμβεί δύο φορές ότι το προφυλακτικό γλίστρησε κατά τη διάρκεια του σεξ. Κάθε φορά ήταν ένα απόλυτο χάος και εξακολουθούσε να είναι αγχωτικό και για τους δυο μας για αρκετό καιρό μετά. Ακριβώς αυτό που δεν θέλεις κατά τη διάρκεια του σεξ".

Nora: "Κάποια στιγμή είπα: πρέπει να υπάρχουν προφυλακτικά που δεν προσφέρουν μόνο ένα τυποποιημένο μέγεθος. Δεν μπορούμε να είμαστε οι μόνοι που χρειάζονται λίγη ατομικότητα".

Felix: "Ένας φίλος μου συνέστησε το MISTER SIZE. Αγόρασα ένα πακέτο με τρία μεγέθη για δοκιμή και με το ένα ένιωσα αμέσως: αυτό είναι".

Nora: "Είμαστε πολύ πιο χαλαροί τώρα και είναι ακόμα πιο διασκεδαστικό".

Ανάληψη ευθύνης & απόλαυση μαζί - πλεονεκτήματα για ζευγάρια

Ιδιαίτερα σε μια μακροχρόνια σχέση, αξίζει να δοκιμάσετε τις προηγούμενες εμπειρίες και να αναζητήσετε συνειδητά ξανά την ιδανική μέθοδο αντισύλληψης και για τους δυο σας. Τα προφυλακτικά χρησιμοποιούνται συχνά μόνο ως λύση έκτακτης ανάγκης όταν το χάπι δεν αποτελεί πλέον επιλογή λόγω των παρενεργειών. Αλλά αυτό αποτελεί υποτίμηση της αξίας τους. Γιατί αν επενδύσετε λίγο χρόνο για να βρείτε το σωστό προφυλακτικό στο σωστό μέγεθος, η αντισύλληψη θα είναι πιο εύκολη και πιο άνετη από ποτέ.

Απόλαυση χωρίς φροντίδα - με έντονη αίσθηση χάρη στο ατομικό μέγεθος

Με τα ξεχωριστά μεγέθη του, το MISTER SIZE εξασφαλίζει ότι μπορείτε να απολαμβάνετε τις στιγμές σας μαζί χωρίς καμία ανησυχία. Το προφυλακτικό εφαρμόζει τέλεια, χωρίς τον κίνδυνο να γλιστρήσει ή να στενεύσει με οποιονδήποτε τρόπο. Ταυτόχρονα, υπάρχει μόνο ένα πολύ λεπτό στρώμα ανάμεσά σας. Θα νιώθετε ο ένας τον άλλον τόσο έντονα όσο ποτέ και θα μπορείτε να συγκεντρωθείτε πλήρως ο ένας στον άλλον.

Σχηματίστε μια μονάδα - τόσο για την αντισύλληψη όσο και για το σεξ

Είναι καλό για τη σχέση σας και επομένως και για τη σεξουαλική σας ζωή αν παίρνετε σημαντικές αποφάσεις από κοινού, χωρίς ο ένας από τους δύο να χρειάζεται να κάνει πίσω. Γι' αυτό το λόγο το MISTER SIZE δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για την αντισύλληψη: με το προσαρμοσμένο προφυλακτικό, δεν υπάρχουν περιορισμοί στο συναίσθημα και οι παρενέργειες των ορμονικών μεθόδων ανήκουν οριστικά στο παρελθόν. Αντίθετα, έχετε μια καλή αίσθηση από κάθε άποψη. Επειδή το φροντίσατε μαζί και τώρα μπορείτε να απολαμβάνετε τα οφέλη μαζί - με υπέροχες στιγμές υπέροχου σεξ.